Kosmetika

La Roche-Posay Mela B3 SPF30 krém 40 ml

Produktová řada: Mela B3

Krém La Roche-Posay Mela B3 SPF30 zesvětluje pigmentové skvrny a navrací pleti svěží a mladistvý vzhled plný života. Zajišťuje vysokou ochranu před UV zářením.

Akce 3 za 2 Při nákupu 3 produktů značky La Roche-Posay z produktových řad Mela B3, Effaclar, Anthelios v libovolné kombinaci získáte nejlevnější produkt za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

999
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: La Roche-Posay Mela B3 SPF30 krém 40 ml

50159235

Úvod

Krém La Roche-Posay Mela B3 SPF30 zesvětluje pigmentové skvrny a navrací pleti svěží a mladistvý vzhled plný života. Obsahuje složku Melasyl TM, což je nová patentovaná účinná látka, která působí proti pigmentacím. Zachycuje přebytečný melanin ještě předtím, než se na pokožce projeví. Dále obsahuje 5% niacinamid, který koriguje tmavé skvrny. Jeho účinnost proti hyperpigmentaci je klinicky prokázána. Vysoká UV ochrana.

Hlavní vlastnosti:

  • redukuje pigmentové skvrny
  • zabraňuje vzniku tmavých skvrn
  • vysoká UV ochrana

Použití

Jemnými krouživými pohyby naneste na pleť. Používejte ráno na obličej, krk a dekolt. Testováno i na pokožce rukou. Vyvarujte se oblasti kolem očí.

KLINICKY PROKÁZANÁ ÚČINNOST. Každodenní ochrana pleti před tmavými skvrnami. Pleť je okamžitě zářivější a sjednocenější. Po čtyřech týdnech se velikost, množství a intenzita tmavých skvrn zmenšují. Viditelná účinnost proti opakovanému výskytu*
* Sebehodnocení, 119 žen, dva týdny po ukončení aplikace přípravku.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.