Drogerie

Sodasan Prací prášek na bílé a barevné prádlo limetka 1,01 kg

Značka: SODASAN

Prací prášek na bílé a barevné prádlo s vůní limetky od značky Sodasan funguje od 30 °C do 95 °C. Šetrně odstraňuje i odolné skvrny a mastnotu z vláken, chrání barvy před vyblednutím.

249

Cena za 1 kus(tbl): 246,53 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Sodasan Prací prášek na bílé a barevné prádlo limetka 1,01 kg

50155249

Úvod

Prací prášek na bílé a barevné prádlo s vůní limetky od značky Sodasan funguje od 30 °C do 95 °C. Šetrně odstraňuje i odolné skvrny a mastnotu z vláken, chrání barvy před vyblednutím a udržujte stálý tvar prádla. Zabraňuje zašednutí bílého oblečení. Svěže voní po limetce a verbeně. Mohou jej používat i osoby s citlivou pokožkou. Biologicky odbouratelné složení prášku. Znovu uzavíratelná kartonová krabice je vyrobená ze 100% recyklovaného papíru.

Hlavní vlastnosti:

  • ideální na bílé a barevné prádlo
  • šetrně odstraňuje odolné skvrny
  • ohleduplný k vláknům i barvě prádla

Složení

> 30 % rostlinné mýdlo*, 15-30 % soda, peroxuhličitan sodný, 5-15 % uhličitan draselný, citrát trisodný, < 5 % silikáty, vůně, citral, limonen. Obsahuje citral. Může způsobit alergickou reakci. * 29 % složek pochází z ekologického zemědělství, 100 % složek je přírodního původu.


Použití

Použijte 60 ml na 4-5 kg prádla při střední tvrdosti vody a středním zašpinění. Dále postupujte dle návodu na etiketě. Balení vystačí na 18 dávek prádla / 95 kg čistého prádla s běžným znečištěním.    


Upozornění

Uchovávejte mimo dosah dětí. Při požití: při nevolnosti kontaktujte toxikologické středisko nebo lékaře. Při kontaktu s pokožkou: omyjte vodou a mýdlem. Při zasažení očí: vyplachujte několik minut vodou. Pokud je to možné, vyjměte kontaktní čočky a dále vyplachujte.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.