Doplněk stravy

NatureVia Magnesium 1 Mega 835 mg 180 tablet

Značka: NATUREVIA

NatureVia Magnesium 1 Mega 835 mg poskytuje denní dávku hořčíku. Je vhodný pro dospělé při zvýšené fyzické a psychické zátěži.

492
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: NatureVia Magnesium 1 Mega 835 mg 180 tablet

50159278

Úvod

Hořčík je z hlediska kondice a zdraví jedním z nejdůležitějších prvků: je nezbytný pro funkci nervového systému, účastní se metabolických dějů, při kterých se přeměňuje energie v organismu – jeho zásoba se však rychle vyčerpává, například při sportu či stresu. Zvýšenou potřebu hořčíku tak mají osoby, které těžce pracují, až už fyzicky či duševně, sportovci, ale také těhotné a kojící ženy a děti v období růstu. Příjem hořčíku stravou je často nízký, proto můžete jeho potřebnou dávku podpořit i doplňkem stravy. NatureVia Magnesium 1 Mega 835 mg obsahuje denní dávku hořčíku v jedné tabletě, která se snadno polyká.

Hořčík – magnesium

  • přispívá k normálnímu energetickému metabolismu
  • přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání
  • přispívá k normální funkci nervového systému
  • pomáhá udržovat normální stav kostí a zubů
  • přispívá k normální funkci svalů

Dávkování

Užívejte 1 tabletu denně nebo podle doporučení lékaře. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Magnesium oxid, mikrokrystalická celulóza (pojivo), stearan hořečnatý, fosforečnan vápenatý (protispékavé a zpevňující látky), sodná sůl karboxymethylcelulózy (stabilizátor). 1 tableta obsahuje: oxid hořečnatý (odpovídá 500 mg čistého hořčíku) 835 mg 133 % RHP (referenční hodnoty příjmu). Neobsahuje chemické konzervační látky ani syntetická barviva ani cukr.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Skladujte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.