Ostatní příkrmy

Hami Makaróny s dušeným vepřovým, rajčaty a paprikou 12m+ 250 g

Značka: HAMI

Chutný masozeleninový příkrm Hami Makaróny s dušeným vepřovým, rajčaty a paprikou je určen pro děti od ukončeného 12. měsíce. Bez přidané soli a konzervantů.

53

Cena za 100 g: 21,20 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Hami Makaróny s dušeným vepřovým, rajčaty a paprikou 12m+ 250 g

50162576

Úvod

Hledáte chutný, a hodnotný příkrm pro svého malého strávníka? Hotový masozeleninový příkrm Makaróny s dušeným vepřovým, rajčaty a paprikou od Hami chutná jak malým, tak větším dětem. Je vyroben ze surovin vysoké kvality. Neobsahuje žádné konzervační látky ani barviva (dle zákona), ani přidanou sůl. Zelenina je připravována velmi šetrně v páře, aby si zachovala veškeré prospěšné složky. Maso je pečlivě vybíráno z ověřených farem. Příkrm je určený pro děti od ukončeného 12. měsíce. Hotový pokrm ve skleničce se hodí k domácímu stravování i na cesty. Stačí pouze zamíchat a ohřát. Je vhodné příkrmy střídat a nechat batole vyzkoušet co nejvíce druhů zeleniny, aby si zvyklo na jejich chuť a pestrost stravy. Příkrmy Hami si vaše děťátko jistě brzy zamiluje. 

Hami Vývar se zeleninou, rýží a telecím 8m+ 200 g2

Hlavní vlastnosti:

  • masozeleninový příkrm pro děti od ukončeného 12. měsíce
  • pestrost a kvalita v každé lžičce
  • 100% bez konzervantů a umělých barviv dle zákona
  • obsahuje zeleninu vařenou v páře a maso z ověřených farem
  • bez přidané soli

 


Složení

Rajčatové pyré 38 %, těstoviny (pšeničná mouka, vaječný bílek) 17,4 %, voda, vepřová kýta 8 %, paprika 7 %, rýžová mouka 5 %, cibule 5 %, sýr gouda (mléko, sůl, syřidlo, mlékárenské kultury) 3,4 %, bazalka. Alergeny: cereálie obsahující lepek, vejce, mléko,  pšenice. Může obsahovat stopy hořčice a sóji.


Použití

Při otevření musí víčko klapnout. Před ohřátím skleničku otevřete, promíchejte a ohřejte (ale nevařte!) např. ve vodní lázni. Před podáváním zkontrolujte teplotu! Jednou ohřátou část již neuchovávejte. Nespotřebované množství uchovávejte v uzavřené skleničce v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Nepoužívejte kovovou lžičku.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.