Kosmetika

Tetesept Duhový svět bublinková koupel 40 g

Značka: TETESEPT

Zážitková koupel pro děti Tetesept Duhový svět obarví vodu ve vaně na růžovou, vytvoří duhovou pěnu a okouzlí vaše dítě ovocnou vůní. Dermatologicky testována i pro citlivou dětskou pokožku.

65
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Tetesept Duhový svět bublinková koupel 40 g

50161568

Úvod

Ponořte se do kouzelného světa her s koupelovou solí Tetesept Duhový svět, která vašim dětem přináší růžovou vodu, krásnou duhovou pěnu a svěží ovocnou vůni. Děti si tento zážitek zamilují! Koupelová pěna vyniká obsahem kakaového másla, takže je luxusním zážitkem pro pokožku. Bez parafinů, silikonů, minerálních olejů či konzervantů je zároveň šetrná i k dětské pokožce. Díky potravinářskému barvivu nezanechává stopy na pokožce, vlasech ani ve vaší vaně, a zbytky koupele lze jednoduše smýt horkou vodou. Užijte si relaxaci, péči i zábavu s Tetesept Duhovým světem!

Hlavní vlastnosti:

  • obarví vodu na růžovo
  • vytvoří duhovou pěnu
  • sladká ovocná vůně
  • šetrné složení speciálně přizpůsobeno citlivé dětské pokožce
  • bezpečné použití

Použití

Naplňte vanu dostatečným množstvím teplé vody. Sáček před rozbalením dobře protřepejte, aby se duhová sůl promíchala. Poté držte sáček vodorovně nad vanou, pomocí nůžek rozřízněte označený roh jednorožce a současně pravý dolní roh. Těsně nad hladinou vody sáček obracejte zpět do svislé polohy a v momentě, kdy začne sůl unikat z dolního rohu, ponořte spodní část sáčku do vody. V tuto chvíli by měla vycházet pěna přímo z rohu jednorožce, který může zabavit děti, dokud se celý obsah sáčku neuvolní do vany. Pro příjemný duhový efekt protáhněte sáček vodou, aby pěna mohla kreslit barevné pruhy. Koupejte se při teplotě 35 až 38 °C po dobu 10 až 20 minut, podle vašich preferencí. Po koupeli opláchněte vanu horkou vodou k odstranění zbytků produktu.


Upozornění

Nepoužívejte produkt neředěný. Není vhodné ke konzumaci. Udržujte mimo dosah dětí. Vyvarujte se přímého kontaktu přísady do koupele s citlivými povrchy a předměty. Vhodné pro děti od 3 let.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.