Drogerie

Frosch Tablety do myčky All i 1 Citron EKO 50 tablet

Značka: FROSCH

Tablety do myčky All i 1 Citron EKO od značky Frosch odstraní nečistoty a mastnotu. Nádobí je po umytí krásně čisté a zářivě lesklé. Z přírodních ingrediencí.

449
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Frosch Tablety do myčky All i 1 Citron EKO 50 tablet

50160875

Úvod

Značka Frosch představuje ekologickou alternativu ke konvenčním tabletám do myčky – All i 1 Citron EKO. Tyto tablety jsou vyrobeny z přírodních složek, takže se po použití snadno rozloží. Jedna tableta ukrývá vše, co potřebujete pro dokonale čisté nádobí bez zaschlých kapek. Kombinuje čisticí prostředek, leštidlo i sůl. Pokud se snažíte ušetřit na energiích a vodě, potěší vás, že je použijete i pro cykly o nižších teplotách. Veganské složení bez mikroplastů. Se svěží vůní citrusů.

Hlavní vlastnosti:

  • jsou veganské a z přírodních ingrediencí
  • kombinují sílu tablet, leštidla a soli
  • fungují i při nižších teplotách

Složení

5 – < 15 % bělicí činidla na bázi kyslíku, < 5 % neiontové povrchově aktivní látky, polykarboxyláty, enzymy, parfémy.


Upozornění

H272 Může zesílit požár; oxidant. H302 Zdraví škodlivý při požití. H315 Dráždí kůži. H318 Způsobuje vážné poškození očí. H319 Způsobuje vážné podráždění očí. H334 Při vdechování může vyvolat příznaky alergie nebo astmatu nebo dýchací potíže. H335 Může způsobit podráždění dýchacích cest. H400 Vysoce toxický pro vodní organismy. H411 Toxický pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. H412 Škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. EUH208 Obsahuje subtilisin. Může vyvolat alergickou reakci. P101 Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. P102 Uchovávejte mimo dosah dětí. P305+P351+P338 PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. P337+P313 Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. P501 Odstraňte obsah/obal v souladu s místními, regionálními, národními a mezinárodními předpisy.


O značce

Značka Frosch se zrodila v Německu jako ekologický průkopník v roce 1986. Jejím cílem je šetrný přístup k životnímu prostředí prostřednictvím ekologických alternativ běžných čisticích prostředků. Firma ve své továrně využívá přírodní a obnovitelné zdroje energie a vodu z vlastní studny. Všechny produkty jsou maximálně šetrné, ale i velmi účinné. Jak je to možné? Povrchově aktivní látky v produktech jsou rostlinného původu, a proto se rychle a zcela biologicky odbourají. Přípravky neobsahují fosfáty, boráty nebo formaldehydy. Obaly produktů jsou vyrobeny z recyklátu a jsou opětovně recyklovatelné. Značka má certifikace EU Ecolabel, EMAS III a LEED Platinum.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.