Kosmetika

Nivea baby Wind & Weather Krém proti chladu a větru 50 ml

Značka: NIVEA BABY

Nivea baby Wind & Weather krém proti chladu s přírodním mandlovým olejem je ideální pro citlivou dětskou pokožku, poskytuje jí ochranu před nepříznivými vlivy počasí.

129
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Nivea baby Wind & Weather Krém proti chladu a větru 50 ml

50161577

Úvod

Když počasí není zrovna ideální, je potřeba chránit pokožku vašeho děťátka kvalitní kosmetikou. Tu nejlepší péči o citlivou pokožku vašeho miminka, kterou můžete používat již od narození, nabízí Nivea baby Wind & Weather Krém proti chladu a větru! Dětský krém obsahuje luxusní 100% přírodní mandlový olej, který poskytuje účinnou výživu a péči dětem, ale s oblibou po něm sáhnou i dospělí. Skvěle si totiž rozumí jak se suchou, tak i s velmi citlivou pokožkou. Ochranný krém obsahuje i vitamíny B5 a E, jeho složení je navíc veganské, z 99,8 % biologicky rozložitelné a bez mikroplastů i parabenů. O citlivou pokožku vašeho miminka se během sychravého počasí postará Nivea baby Wind & Weather!

Hlavní vlastnosti:

  • chrání pokožku během nepříznivého počasí
  • zjemňuje pleť a chrání ji před vnějšími vlivy
  • napomáhá regeneraci problematické pokožky
  • udržuje pleť hydratovanou
  • 97 % ingrediencí je přírodního původu

Použití

Pamatujte, že s novorozencem, který je mladší 6 týdnů, byste neměli vyrážet do chladu a teplot pod nulou. Krém naneste před odchodem z domu na obličej a jemně ho vmasírujte.

 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.