Zdravotnické prostředky

KineMAX Strips Coat 4 cm x 10 m neelastická tejpovací páska 1 ks

Značka: KINEMAX

KineMAX Strips Coat 4 cm x 10 m neelastická tejpovací páska je velmi pevná a silně držící. S hypoalergenní zinkoxidovou adhezivní složkou.

115
Maximální povolený počet: 1 ks
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: KineMAX Strips Coat 4 cm x 10 m neelastická tejpovací páska 1 ks

50082880

Úvod

Tejpovací páska KineMAX Strips Coat slouží jako podpora sportovních výkonů a k prevenci a léčbě akutních i chronických onemocnění pohybového a kloubního aparátu. Prioritní funkcí neelastického tejpu je fixace a omezení pohybu postižených částí těla, zejména kloubů, šlach a vazů tak, aby nedocházelo k dalšímu poškození. Tyto tejpy s vroubkovaným zastřižením jsou snadno odtrhnutelné při aplikaci, a to i bez použití nůžek. Speciální nános hypoalergenního bezlatexového zinkooxidového lepidla v celé vrstvě tejpu zajišťuje nejen vysokou adhezi, ale především spolehlivou fixaci při extrémní zátěži.

Hlavní vlastnosti:

  • fixuje  vysoce namáhané částí těla
  • pomáhá předcházet sportovním úrazům
  • zmírňuje bolest
  • podpora kloubního aparátu a svalstva
  • napomáhá zvýšení výkonu

Složení

Složení: 95 % bavlna, 5 % viskóza, hypoalergenní zinkoxidová adhezivní složka. Lepidlo je naneseno v celé šíři tejpovací pásky


Použití

Potřebnou délku pásky aplikujte na čistou a suchou pokožku. Pásku příliš neutahujte, abyste nebránili krevní cirkulaci. Při odstraňování pásku jemně sloupněte, přičemž pokožku za páskou stlačujte dolů. Kontraindikace: Alergie, kožní defekty, otevřené rány, hluboká žilní trombóza. Upozornění: Pokud se dostaví příznaky podráždění pokožky, svědění nebo jiné příznaky, sejměte pásku a přestaňte s jejím používáním. Páska neobsahuje latex – minimalizuje riziko alergických reakcí.


Upozornění

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.