Ostatní příkrmy

Hami Nemléčná kaše rýžová 170 g

Značka: HAMI

Nemléčná rýžová kaše od Hami skvěle chutná a zasytí. Obilniny tvoří důležitou součást zdravé a pestré stravy děťátka. Ideální jako první příkrm. Od 4 měsíců.

47
Ušetříte 31%

Původní cena:  68 Kč  ·  sleva 21 Kč

Cena za 100 g: 27,65 Kč

Nejnižší cena před slevou: 68 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Hami Nemléčná kaše rýžová 170 g

50160149

Úvod

Nemléčná rýžová kaše Hami skvěle chutná a zasytí. Obilniny tvoří důležitou součást zdravé a pestré stravy děťátka, proto by neměly chybět v každodenním jídelníčku vašeho děťátka. Kaše se dobře rozpouští, má hladkou konzistenci a nedělá hrudky. Přidává se do ní mateřské nebo kojenecké mléko, proto je také snadno stravitelná. Můžete ji zařadit jako první příkrm. Bez přidaného cukru, lepku, konzervantů i barviv.

Hlavní vlastnosti:

  • skvěle chutná a zasytí
  • snadno stravitelná
  • bez přidaného cukru a lepku

Složení

Rýžová mouka 99,9 %, thiamin mononitrát - vit. B1.


Použití

Na talíř nebo do misky vlijte 200 ml připraveného kojeneckého nebo mateřského mléka, které obvykle podáváte svému dítěti (s teplotou max 40 °C). Za stálého míchání (šlehání vidličkou) přidejte 4-5 polévkových lžic (celkem 20 g) kaše Hami. Hustotu kaše můžete dle potřeby upravit přidáním mléka či prášku. Důkladné promíchejte a nechte chvíli ustát. Poté můžete podávat. Vždy připravujte čerstvou kaši. Otevřené balení spotřebujte do 3-4 týdnů.


Upozornění

Pro výživu kojenců je nejpřirozenější a nejvýhodnější stravou, zastoupením svých živin a jejich kvalitou, mateřské mléko. Světová zdravotnická organizace doporučuje výhradní kojení do 6 měsíců věku dítěte, a pokud je to možné, pokračovat v kojení až do dvou let dítěte.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.