Zdravotnické prostředky

KineMAX SuperPro Cotton 5 cm x 5 m kinesiologická tejpovací páska 1 ks růžová

Značka: KINEMAX

KineMAX SuperPro Cotton 5 cm x 5 m kinesiologická tejpovací páska růžová s velmi vysokou lepivostí. Roztažitelná až na 140–⁠⁠⁠⁠⁠160 %, voděodolná a prodyšná.

229
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: KineMAX SuperPro Cotton 5 cm x 5 m kinesiologická tejpovací páska 1 ks růžová

50082886

Úvod

KineMAX SuperPro Cotton 5 cm x 5 m kinesiologická tejpovací páska přináší inovativní řešení v oblasti tejpování. Tato ultra tenká, pružná a pevná tejpovací páska je vyrobena z vláken vyztužené 100% bavlny, která zaručuje zpětné smrštění tejpu zpět na svou původní délku a zároveň brání jeho roztažení do šířky. Speciální mechanický systém pásky je nastaven na elasticitu 140-160 %, tedy stejným hodnotám, jako má lidská kůže. Díky speciální mřížkové vazbě, která je výsledkem letitého výzkumu, je KineMAX SuperPro Rayon prodyšný a voděodolný. Tato struktura umožňuje komfortní použití tejpu 24 hodin denně. Spolehlivou adhezi zajišťuje speciální lékařská pryskyřice s přilnavostí až 10 dní.

Hlavní vlastnosti:

  • zdravotní pomůcka při sportovních úrazech
  • předchází zraněním a únavě
  • pomáhá zmírnit bolest
  • podpora svalů a kloubů
  • zlepšuje výkon
  • podpora krevního a lymfatického oběhu
  • usnadňuje regeneraci

Složení

100% bavlna.


Použití

Potřebnou délku pásky aplikujte na čistou a suchou pokožku. Nalepte pásku lehce, příliš jí nenapínejte. Při odstraňování pásku jemně sloupněte, přičemž pokožku za páskou stlačujte dolů. Kontraindikace: Alergie, kožní defekty, otevřené rány, hluboká žilní trombóza. Upozornění: Před prvním použitím pásky doporučujeme konzultaci s osobou, která má zkušenosti s kinesiotapingem. Pokud se dostaví příznaky podráždění pokožky, svědění nebo jiné příznaky, sejměte pásku a přestaňte s jejím používáním.


Upozornění

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.