Doplněk stravy

BioTech Iso Whey Zero chocolate 2270 g

Značka: BIOTECH

BioTech Iso Whey Zero je čistý a vysoce kvalitní syrovátkový proteinový izolát s velmi rychlou vstřebatelností. Složení je obohaceno o BCAA, L-glutamin a EAA .

1 999

Cena za 1 kg: 880,62 Kč

Doprava zdarma

O produktu: BioTech Iso Whey Zero chocolate 2270 g

50162137

Úvod

BioTech Iso Whey Zero chocolate je čistý a vysoce kvalitní syrovátkový proteinový izolát s velmi rychlou vstřebatelností. Je skvělou volbou pro ty, kteří usilují o budování svalové hmoty* či rýsování štíhlé postavy – poskytuje 84 % bílkovin, přičemž obsah cukru i tuků je nízký. Složení je obohaceno o BCAA (větvené aminokyseliny), L-glutamin a EAA (esenciální aminokyseliny), které zabraňují katabolismu (ztrátě svalové hmoty při náročném tréninku nebo v dietě) a přispívají k rychlejší regeneraci svalů. Iso Whey Zero se vyrábí z čerstvého mléka pasterizací a následnou mikrofiltrací a ultrafiltrací při nízkých teplotách – to zajišťuje zachování skvělé proteinové struktury bohaté na živiny.

Hlavní vlastnosti

  • vysoce kvalitní syrovátkový proteinový izolát
  • 21 g bílkovin v jedné porci
  • z toho 4,5 g BCAA
  • velmi nízký podíl cukru a tuků
  • rychlá a snadná vstřebatelnost proteinu
  • bez lepku, bez laktózy
  • bez palmového oleje
  • bez konzervantů
  • příchuť: čokoláda

Dávkování

Jednu odměrku prášku (25 g = 2 navršené polévkové lžíce) rozmíchejte v 200- 350 ml vody. V tréninkové dny užívejte 1 dávku ráno a 1 dávku ihned po tréninku, v odpočinkové dny konzumujte 1 dávku ráno a 1 dávku odpoledne.


Složení

Syrovátkový proteinový izolát 84% (syrovátkový proteinový izolát, emulgátor sójový lecitin), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, L-glutamin 4%, smetana [částečně hydrogenovaný kokosový tuk, sušené odstředěné mléko , emulgátory (E471, E472a) , glukózový sirup, sacharóza, mléčná bílkovina , stabilizátor (fosforečnan draselný), protispékavé látky (fosforečnan vápenatý)], emulgátor sójový lecitin, zahušťovadla (karagenan, xanthanová guma), aroma, sůl, protispékavé látky (křemík) oxid), L-leucin 0,2%, sladidlo (sukralóza), L-isoleucin 0,1%, L-valin 0,1%. Alergeny jsou vyznačeny tučně. Vyrobeno v závodě, kde se zpracovávají i produkty obsahující vejce, sóju a hořčici.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Nepřekračujte doporučené dávkování. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek uvedených ve složení produktu. Nenahrazuje pestrou stravu a zdravý životní styl. Ukládejte mimo dosah dětí!

* Bílkoviny přispívají k růstu a udržení svalové hmoty. ** Tartrazin a Allura Red AC může mít nepříznivé účinky na činnost a pozornost dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.