Kosmetika

Garnier Pure Active BHA + Niacinamid UV Fluid SPF 50+ 40 ml

Značka: GARNIER
Produktová řada: Pure Active

Garnier Pure Active BHA + Niacinamid UV Fluid SPF 50+ chrání pleť před UVB, UVA a dlouhovlnným UVA. Pomáhá redukovat nedokonalosti a stahuje póry.

*Sleva 20 % při nákupu nad 399 Kč *Při nákupu produktů značky Garnier v minimální hodnotě 399 Kč získáte slevu 20 %. Akce platí do 30. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.
300
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Garnier Pure Active BHA + Niacinamid UV Fluid SPF 50+ 40 ml

50161283

Úvod

Odhalte tajemství sjednocené pleti s denním fluidem Garnier Pure Active BHA + Niacinamid UV SPF50+. Tento revoluční produkt je navržen tak, aby bojoval proti nedokonalostem a zároveň poskytoval velmi vysokou ochranu SPF 50+. Chrání pleť před UVB a UVA paprsky, včetně těch dlouhovlnných, a pomáhá minimalizovat nedokonalosti a rozšířené póry. Jeho lehká, matná textura je neviditelná na všech odstínech pleti a nezanechává po sobě bílý film. Přípravek je navíc nekomedogenní a neparfémovaný, což z něj činí ideální volbu na každodenní použití, a to i pro citlivou pokožku.

Hlavní vlastnosti:

  • velmi vysoká ochraha SPF50+
  • redukuje nedokonalosti a rozšířené póry
  • nezanechává po sobě bílý film

Použití

Před použitím protřepte. Používejte ráno jako hydratační krém nebo po jeho aplikaci před nanesením make-upu.


Upozornění

Žádný opalovací přípravek neposkytuje 100% ochranu před slunečním zářením. Nezůstávejte na slunci příliš dlouho, i když jste použili prostředky na ochranu proti slunečnímu záření. Nevystavujte kojence a malé děti přímému slunci. Nadměrná expozice slunci představuje vážné zdravotní riziko.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.