Vitamindermina Pasta ZnO 100 ml

Voda v oleji s vysokým obsahem tuku a vysoce výkonným ochranným a hydratačním …

Zobrazit více

Voda v oleji s vysokým obsahem tuku a vysoce výkonným ochranným a hydratačním filmem. Bezpečné a každodenní čištění pokožky novorozence.

Můžete mít zítra  více info
2ks skladem
V Pilulka Boxu již zítra od 15:30
Pilulka Expresem již zítra od 09:00
249 Kč
Cena za 10 ml: 24,90 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Nakupujte společně
Ušetříte 20 Kč
Vitamindermina Pasta ZnO 100 ml
+ Bepanthen Baby mast 100 g
618 Kč598 Kč
468 Kč

Bezpečné a každodenní čištění pokožky novorozence vyžaduje jemné, nedráždivé prostředky k častému použití. Vitamindermina Pasta je voda v oleji s vysokým obsahem tuku a vysoce výkonným ochranným a hydratačním filmem. Vynikající roztíratelnost zabrání problémům způsobeným stagnací moči a potu na kůži. Výrobek je také vhodný pro dospělé a starší lidi, aby se zmírnily problémy způsobené dlouhodobou péči nebo inkontinencí.

Použití

Po umytí a vysušení pokožky, naneste rovnoměrně pastu na požadované oblasti. Opakujte tento postup při každé výměně pleny (děti), nebo po každém pravidelném mytí (u dospělých osob).

Složení

Aqua, Zinc Oxide, Petrolatum, Lanolin, Paraffinum Liquidum, Prunus Dulcis, Squalane, Isopropyl Lanolate, Sorbitan Isostearate, Glycerin, Cera Alba, Octyl Palmitate, Butyrospermum Parkii, Persea Gratissima, PEG-2 Hydrogenated Castor Oil, Glycyrrhetinic Acid, Phospholipids, Allantoin, PEG-7 Hydrogenated Castor Oil, Ozokerite, Hydrogenated Castor Oil, Lanolin Alcohol, Imidazolidinyl Urea, Propylparaben, Methylparaben, Disodium EDTA, BHA, BHT, Parfum.

Vyzkoušejte také další výrobky značky Vitamindermina, které naleznete v kategoriích Dětská kosmetika a drogerie, Péče o dětskou pokožku a Matka a dítě. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Péče o dětskou pokožku.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN8033224817033
ZnačkaVitamindermina
Produktová řadaVidermina Děti
Velikost balení100 ml
Cesta podání  Dermálně - na pokožku
Forma  Pasta
Pro  Pro děti
Originální názevVitamindermina Pasta ZnO 100 ml