Seven Creations Vákuová pumpa X Factor Enlanger

Výkonná, efektivní vakuová pumpa se třemi nejrůznějšími kroužky pro dokonalé …

Zobrazit více

Výkonná, efektivní vakuová pumpa se třemi nejrůznějšími kroužky pro dokonalé utěsnění. Snadno se používá a spouští tlak s rychle upínacím ventilem. Největší pumpa, která je v současnosti k dispozici.

Můžete mít dnes  více info
1ks skladem
V Pilulka Boxu již dnes od 17:00
Pilulka Expresem již dnes od 13:00
889 Kč769 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Nakupujte společně
Ušetříte 120 Kč
Seven Creations Vákuová pumpa X Factor Enlanger
+ Ibalgin 400 mg 100 tablet
1 158 Kč1 038 Kč
Seven Creations Vákuová pumpa X Factor Enlanger
plusPipedream Pump Worx Rookie of the Year Pump
Ušetříte 120 Kč
Seven Creations Vákuová pumpa X Factor Enlanger
+ Pipedream Pump Worx Rookie of the Year Pump
1 278 Kč1 158 Kč

Systém na zvětšení penisu X Factor vakuová pumpa, pravděpodobně top zvětšovač! Ano, největší pumpa, která je v současnosti k dispozici. Existuje jen málo mužů, kterým by se nelíbil sen mít vybavení na vyplnění této obrovské pumpy, ale i oni někdy potřebují podpořit kvalitu a tvrdost erekce. Výkonná, efektivní vakuová pumpa se třemi nejrůznějšími kroužky pro dokonalé utěsnění. Snadno se používá a spouští tlak s rychle upínacím ventilem.

Použití

Použití vakuové pumpy X-Factor není složité. Vyberte si manžetu, která nejlépe odpovídá vaší velikosti. Tu navlečte na válec a dovnitř prostrčte neztopořený nebo částečně ztopořený penis. Válec mírně přitlačte k tělu, aby byl válec dobře utěsněn. Nyní už stačí jednoduchým stisknutím pistole vytvořit ve válci podtlak, který ztopoří a zvětší penis. Pokud se rozhodnete manžety nepoužít, více a silnější přitlačte válec k tělu.

Aby bylo možné penis vybrat z válce, je třeba v něm uvolnit podtlak. K tomuto účelu je na pistoli malá páčka s nápisem "Pull to release air", kterou stačí přitáhnout. Jakmile se do válce opět dostane vzduch, můžete penis bezpečně vytáhnout. Aby bylo použití ještě příjemnější, doporučujeme používat lubrikační gel na vodní bázi. Po používání nezapomínejte na očištění. Jednoduše to opláchněte vlažnou vodou a potom používejte dezinfekční prostředek na erotické pomůcky.

Balení obsahuje:

  • Dřík z tvrdého plastu s pravítkem
  • Pumpa a ventil na uvolnění tlaku
  • Vysokotlaká hadice
  • 3 x vícebarevné rukávy různých velikostí.

Vlastnosti:

  • Délka: 31 cm
  • Průměr: 7 cm

Erotické pomůcky jsou nejen zdrojem radosti, ale mají také pozitivní vliv na zdraví. Podporují prozkoumávání vlastního těla, což může vést ke zlepšení sexuálního zdraví a zvýšení intimní spokojenosti. Navíc mohou pomoci snižovat stres, zlepšit spánek a posílit intimní svaly, což přispívá k celkové fyzické i psychické spokojenosti.

Vyzkoušejte také ostatní produkty značky Seven Creations, které jsou v kategoriích Erotika, Erotické pomůcky pro muže a Akce a slevy. Produkt je nyní ve slevě 13 %. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Vakuové pumpy.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

Upozornění:
Upozornění: Z hygienických důvodů zboží nelze vrátit, a to ani ve lhůtě 14 dnů od zakoupení.
EAN4890888113604
ZnačkaSeven Creations
Určení  Pro muže
Originální názevSeven Creations X Factor Enlanger