Natu Superkaše CHIA s malinami a kokosem 450 g

Vaše oblíbená superkaše CHIA ve velkém balení a s vytuněnou recepturou! K …

Zobrazit více

Vaše oblíbená superkaše CHIA ve velkém balení a s vytuněnou recepturou! K lahodným malinám je přimíchán křupavý banán a je zjemněná kokosovým mlékem.

Můžete mít zítra  více info
1ks skladem
V Pilulka Boxu již zítra od 15:30
Pilulka Expresem již zítra od 09:00
239 Kč229 Kč
Cena za 100 g: 50,89 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Veganské Veganské
Bez lepku Bez lepku
Bez laktózy Bez laktózy
Nakupujte společně
Ušetříte 20 Kč
Natu Superkaše CHIA s malinami a kokosem 450 g
+ Big Boy Sweet and Salty krém s příchutí slaného karamelu 250 g
388 Kč368 Kč
Ušetříte 20 Kč
Natu Superkaše CHIA s malinami a kokosem 450 g
+ Natu Kokosové máslo s malinami 140 g
388 Kč368 Kč
5
Zákazník doporučuje

100% zákazníků doporučuje

Hodnotil 1 zákazník
Napsat hodnocení
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Dlouho jste nás prosili, abychom udělali superkaše ve větším balení. A my si vaše prosby vzali k srdci. Nově najdete v nabídce čtyři nejoblíbenější superkaše s vylepšenými recepturami a v praktickém balení v tubusu. Snadno si tak můžete nastavit porci dle své chutě a hladu. V každé superkaši se harmonicky snoubí vybrané druhy ovoce s dalšími přísadami včetně jedné superpotraviny. Vybere si každý.

Někdy si raději přispíme, než abychom ráno tvořili v kuchyni a jindy nás odvádějí od přípravy snídaně nejrůznější povinnosti. Každý najde spoustu důvodů, proč první jídlo dne trochu ošidit. Jenže - nemusíme. S NATU superkašemi vyklouzíte nutričně hodnotnou supersnídani, která vám dodá zdravou energii na první polovinu dne.

Každá NATU superkaše má stejný základ - lehce stravitelné, přirozeně bezlepkové vločky, které jsou zdrojem komplexních sacharidů a navozují dlouhodobý efekt sytosti, chutné, mrazem sušené ovoce a superpotraviny. Naopak zde nenajdete přidaný cukr, laktózu a umělé přísady. Všechny jsou rovněž vhodné pro vegany.

Superkaše s chia semínky je bohatá na ovoce, najdete zde sladký ananas, maliny a banán. Přirozeně sladkou chuť jí dodává kokos, ovoce a jemné kokosové mléko.

Návod na přípravu

50 g směsi (cca 5 polévkových lžic) zalijte 100 ml horké vody nebo teplého mléka. Dobře promíchejte a nechte 2 minuty odstát.

TIP: Hotovou kaši můžete osobitě dozdobit nebo, pokud se neobejdete bez výrazné sladké chuti, můžete sáhnout po našich - rýžový, špaldový nebo jablečný sirup.

Složení

Pohankové vločky, ananas sušený (ananas, regulátor kyselosti: kyselina citronová), 10 % semena chia (Salvia hispanica), 9 % kokos strouhaný, 7 % mrazem sušené maliny, sušené kokosové mléko (kokosová pasta, kokosové mléko, kokosová mouka), mrazem sušený banán.

Zkuste také ostatní produkty značky Natu, které uvidíte v kategoriích Bezlepkové potraviny, Müsli, kaše a snídaňové směsi a Potraviny, nápoje. Produkt je nyní ve slevě 4 %. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Müsli, kaše a snídaňové směsi.

EAN8596299009968
ZnačkaNatu
Vlastnosti  Bez lepku / bez glutenu / pro celiaky  Bez přidaného cukru  Bez laktózy  Bez chemie  Vegan
Příchuť  Kokos  Malina
Alergeny  Bez laktózy  Bez mléka  Bez lepku  Bez vajec
Velikost balení450 g
Země původu  Česká republika
Originální názevSuperkaše CHIA s malinami a kokosem 450g
Dodavatel na trhNatu s.r.o.