Mizon Cicaluronic cleansing balm - odličovací přírodní balzám 80 ml

Hypoalergenní čistící balzám s Centelou a Hyaluronem odstraňuje do hloubky …

Zobrazit více

Hypoalergenní čistící balzám s Centelou a Hyaluronem odstraňuje do hloubky nečistoty i odolný make-up.

Můžete mít dnes  více info
5ks skladem
V Pilulka Boxu již dnes od 21:30
Pilulka Expresem již dnes od 17:00
599 Kč
Cena za 10 ml: 74,88 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Přírodní Přírodní
Korejská kosmetika Korejská kosmetika
Nakupujte společně
Mizon Cicaluronic cleansing balm - odličovací přírodní balzám 80 ml
+ Mizon All In One Snail Repair, Krém na vrásky a problematickou pleť 75 ml
1 248 Kč
Mizon Cicaluronic cleansing balm - odličovací přírodní balzám 80 ml
plusMizon Snail Repair Perfect Cream, Vyživující krém na vrásky 50 ml
Mizon Cicaluronic cleansing balm - odličovací přírodní balzám 80 ml
+ Mizon Snail Repair Perfect Cream, Vyživující krém na vrásky 50 ml
1 248 Kč

Unikátní balzám s Centellou Asiaticou a 8 druhy kyseliny hyaluronové vyčistí do hloubky Vaši pleť včetně šetrného odstranění makeupu (voděodolného a silného očního makeupu).Obsahuje Patentovaný komplex CICALURONIC TM, který obsahuje 3 100 ppm extraktu centella asiatica a 1 000 ppm osmi druhů kyseliny hyaluronové. Účinně zadržuje vlhkost v pokožce a brání přirozeně jejímu vysušování.

Nezpůsobuje vysušení a podráždění, zanechává po umytí pocit svěžesti, hydratace a hebkosti. Důsledkem kontaktu s teplou vodou se aktivují hydratační složky a vytvářejí ochrannou hydratační vrstvu.

Účinky:

  • Rozpouští do hloubky nečistoty včetně voděodolného makeupu
  • Je bezpečný i pro čištění silného očního makeupu
  • Zlepšuje hydrataci a předchází dehydrataci pleti
  • Podpora zjemnění a vyhlazení pleti
  • Dodává výživu pleti
  • Chrání před bakteriemi a pomáhá posilovat obranyschopnost pleti
  • Má ochranné účinky proti volným radikálům a předčasnému stárnutí pleti

Hlavní složení

Pupečník asijský (Tygří tráva/Centella asiatica) - CICA – známá asijská léčivka je schopna hojit rány a popáleniny, protože dokáže zvýšit přívod krve do postižené oblasti, zvýšit hladinu antioxidantů a podporovat produkci fibroblastů, buněk, které syntetizují kolagen.
8 typů kyseliny hyaluronové různé molekulové hmotnosti – vytváří na pokožce ochranný film, který zabraňuje ztrátě vlhkosti. Posiluje ochranné funkce pokožky, vyhlazuje vrásky, vrací hladkost a pružnost.
Aloe - hloubkově hydratuje, zklidňuje citlivou a podrážděnou pokožku. Bojuje proti zánětům, nastartuje proces regenerace kožních buněk. Tonizuje, má antioxidační účinek, stimuluje syntézu kolagenu a elastinu, chrání před předčasným stárnutím.
Dýňový extrakt - nasycuje pokožku vitamíny, posiluje epidermis a zmírňuje zánět. Zabraňuje poškození vláken epidermis, vyrovnává mikroreliéf a dodává elasticitu.
Extrakt z mořských řas - unikátní složka, která obsahuje obrovské množství živin a minerálních sloučenin s vysokou biologickou aktivitou. Hloubkově hydratuje pokožku, posiluje lokální imunitu a hojí poškození.
Kurkuma – urychluje intracelulární metabolismus, zjemňuje a zklidňuje pokožku. Zmírňuje akutní zánět, zarudnutí, svědění a podráždění. Čistí pleť od toxinů a toxinů, proměňuje i matnou pleť s šedým nádechem.
Bazalka - chrání pokožku před vadnutím, hydratuje, obnovuje pevnost a tonus. Odstraňuje vrásky a ochablou pokožku, pigmentaci a otoky. Dobré pro mastnou pleť: stahuje póry, obnovuje přirozenou rovnováhu pH, bojuje proti komedonům.
Jojobový olej - zadržuje vlhkost v buňkách, dodává pružnost a jas i unavené a ochablé pleti. Odstraňuje odlupování, záněty a podráždění.

Vhodné pro všechny typy pleti včetně citlivé.

Jak aplikovat

Naneste dostatečné množství hydrofilního odličovacího balzámu přiloženou špachtlí na obličej a jemně prsty masírujte pokožku, dokud se sorbet nezmění na olej. Přidejte trochu vody a pokračujte v masírování pokožky, dokud se make-up zcela nerozpustí. Opláchněte zbytek produktu a otřete obličej ručníkem.

Složení

Cetyl Ethylhexanoate, Caprylic/Carpic triglyceride, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Polyethylene, PEG-10 Isostearate, Centella Asiatica Extract, Aloe Barbadensis Flower Extract, Amber Powder, Coccinia Indica Fruit Extract, Corallina Officinalis Extract, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Melia Azadirachta Flower Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Solanum Melongena (Eggplant) Fruit Extract, Water, Moringa Oleifera Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Sorbitan Sesquioleate, Butylene Glycol, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Potassium Hyaluronate, Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Pentylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Fregrance.

Vyzkoušejte také ostatní výrobky značky Mizon, které naleznete v kategoriích Kosmetika, Odličování a Přírodní kosmetika. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Přírodní odlíčení.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN8809606850345
ZnačkaMizon
Cesta podání  Dermálně - na pokožku
Forma  Balzám
Na co je  Na voděodolný make-up
Vlastnosti  Přírodní
Typy pleti  Citlivá pleť  Všechny typy pleti
Země původu  Korea
Velikost balení80 ml
Originální názevCICALURONIC CLEANSING BALM 80ml