Strepfen Pomeranč bez cukru 24 pastilek

Strepfen Pomeranč bez cukru zmírňuje bolest a otok v krku, které provázejí …

Zobrazit více

Strepfen Pomeranč bez cukru zmírňuje bolest a otok v krku, které provázejí zánětlivá a infekční onemocnění horních cest dýchacích bakteriálního nebo virového původu.

Můžete mít zítra  více info
Skladem 5+ks
V Pilulka Boxu již zítra od 15:30
Pilulka Expresem již zítra od 09:00
251 Kč
Cena za 1 pastilku: 10,46 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Nakupujte společně
Strepfen Pomeranč bez cukru 24 pastilek
+ Paralen 500 mg 24 tablet
300 Kč
Strepfen Pomeranč bez cukru 24 pastilek
+ HemaGel Hydrofilní gel na rány 5 g
470 Kč
5
Zákazník doporučuje

100% zákazníků doporučuje

Hodnotilo 8 zákazníků
Napsat hodnocení
5
8x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Účinnost
100%
Má výhodné balení
100%
Komfort při užívání
100%
strepfen
strepfen

Strepfen Pomeranč bez cukru obsahuje flur­biprofen, který patří do skupiny látek známých jako nesteroidní protizánětlivá léčiva (NSAID). Tyto látky pomáhají tlumit zánět (otok), bolest a snižují zvýšenou teplotu. Zmírňuje bolest a otok v krku, které provázejí zánětlivá a infekční onemocnění dutiny ústní a hltanu bakteriálního nebo virového původu. Při nachlazení přináší úlevu od bolesti v krku, spojenou zvláště s bolestivým polykáním, a zklidňuje zánětlivý otok hrdla. Strepfen Pomeranč bez cukru se také užívá jako podpůrná léčba při léčbě tonzilitid (angin) a faryngitid (zánětů hltanu).

Pastilky se rychle rozpouštějí v dutině ústní (během 5 až 10 minut) a vykazují uklidňující efekt po 2 minutách od užití pastilky, který je dán lékovou formou pastilky. Nástup účinku, projevující se jako útlum bolesti a zmenšení otoku v krku, by se měl dostavit během 22 minut po užití pastilky a měl by přetrvávat po dobu 4 až 6 hodin. Přetrvá­vají-li proto příznaky onemocnění déle než 3 dny, zhoršují-li se nebo objeví-li se nové projevy onemocnění, navštivte lékaře, aby se včas stanovila diagnóza.

strepfen
Účinné látky

Účinné látky

  • Flurbiprofenum
  • Jedna pastilka obsahuje 8,75 mg flurbiprofenum

strepfen

Dávkování

Doporučená dávka přípravku pro dospělé a dospívající od 12 let: Obvyklá dávka je jedna pastilka každých 3 – 6 hodin podle potřeby. Neužívejte více než 5 pastilek během 24 hodin. Pastilku nechte zvolna rozpustit v ústech, aby správně účinkovala. Nerozkousávejte ji ani nepolykejte vcelku. Během rozpouštění ji přemisťujte v ústech. Pastilky v žádném případě nenahrazují léčbu antibiotiky. Přípravek není určen pro dlouhodobou léčbu, neužívejte jej déle než 3 dny. U starších pacientů je riziko vzniku nežádoucích účinků zvýšené.

Složení

Léčivou látkou je flurbiprofenum. Dalšími složkami jsou makrogol 300, hydroxid draselný (E525), tekuté pomerančové aroma, (obsahuje přírodní a připravované aromatické látky, triacetin (E1518)), levomenthol, draselná sůl acesulfamu, roztok maltitolu (E965), isomalt (E953).

Vyzkoušejte také další produkty značky Strepfen, které uvidíte v kategoriích Kampaně, Znáte z letáku a Bolest v krku. Produkt ohodnotilo 8 zákazníků a 100 % by ho doporučilo. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Bolest v krku.

Upozornění:
Upozornění: Volně prodejný lék. Přečtěte si pozorně celou příbalovou informaci dříve, než začnete tento přípravek užívat.
EAN5000158106475
ZnačkaStrepfen
SUKL kód0237821
ATCR02AX01
Velikost balení24 pastilek
Věk>12 let
Cesta podání  Perorálně - polyká se
Forma  Pastilky
Pro  Pro děti  Pro dospělé
Režim výdeje  Volně prodejné HVLP
Indikační skupinaAntirheumatica, antiphlogistica, antiuratica
Vlastnosti  Bez cukru
Příchuť  Pomeranč
Originální názevStrepfen Pomeranč bez cukru 8.75mg pastilky 24ks
Ke staženíPříbalová informace