Saloos Měsíčková mycí pěna pro děti 150 ml

Heboučká mycí péče 2v1 obsahuje to nejlepší z přírody pro dokonale čistou a …

Zobrazit více

Heboučká mycí péče 2v1 obsahuje to nejlepší z přírody pro dokonale čistou a hebkou pokožku i vlásky. Pečující bylinky a extrakty tvoří vyvážený komplex, který při mytí nevysušuje a nedráždí

Můžete mít ve středu 22. 5.  více info
Skladem u dodavatele
V Pilulka Boxu již ve středu 22. 5. od 15:30
Pilulka Expresem již ve středu 22. 5. od 09:00
209 Kč
Cena za 10 ml: 13,93 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

BIO BIO
Přírodní Přírodní

Měsíčková mycí pěna pro děti v BIO kvalitě, která šetrně pečuje o dětskou pokožku. Jemná pěna obohacená o bylinky zanechá pokožku dokonale čistou a hebkou. Šetrně myje, vyživuje a pečuje o tělo a vlásky.

Do puntíku vyladěné BIO složení nevysušuje a je přímo stvořené pro každodenní mytí těch nejmenších. Blahodárné spojení bylinek a Bio aloe vera šťávy se postará o citlivou pokožku dětí již od narození. Mimořádně jemné přírodní složení s vůní bylinek vykouzlí pohodový koupací rituál. Podporuje přirozenou regeneraci. Zklidňuje pokožku i mysl před spaním. Jemné bio složení nedráždí a nevysušujea zároveň je vhodná při opruzeninách i ekzému.

Složení

Aqua (Voda), Bio Aloe Barbadensis Leaf Juice (Bio šťáva z aloe vera), Glycerin, Cocamidopropyl Betaine (Přírodní tenzid), Sweet Almond Oil Polyglyceryl-4 Esters (Komplex z mandlového oleje), Coco Glucoside (Přírodní emulgátor z kokosového oleje), Calendula Officinalis Flower Extract (Extrakt z měsíčku lékařského), Chamomilla Recutita Flower Oil (Esenciální olej z heřmánku pravého), Lavandula Angustifolia Oil (Esenciální olej z levandule lékařské), Sodium Cocoamphoacetate (Přírodní tenzid), Citric Acid (Kyselina citronová), Linalool**, Sodium Benzoate (Benzoát sodný - schválená konzervační látka pro biokosmetiku), Potassium Sorbate (Sorbát draselný - schválená konzervační látka pro biokosmetiku), Sorbic Acid (Kyselina sorbová), **přirozená součást esenciálních olejů

Zkuste také ostatní výrobky značky Saloos, které naleznete v kategoriích Dětská kosmetika a drogerie, Kosmetika a Matka a dítě. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Přírodní dětské gely.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN8595666007279
ZnačkaSaloos
Velikost balení150 ml
Cesta podání  Dermálně - na pokožku
Forma  Pěna
Pro  Pro děti
Vlastnosti  BIO  Přírodní
Typy pleti  Všechny typy pleti
Originální názevMěsíčková mycí pěna pro děti 150 ml Bio