ProViotic veganské probiotikum 30 kapslí

Váš biopotravinový doplněk obsahující 5 miliard živých buněk Lactobacillus …

Zobrazit více

Váš biopotravinový doplněk obsahující 5 miliard živých buněk Lactobacillus bulgaricus. ProViotikum je jedinečný tím, že je izolován od kvítků sněženky, pěstovaný v organickém zeleninové šťávě neobsahuje lactózu a je 100% veganské produkt.

Můžete mít dnes  více info
3ks skladem
V Pilulka Boxu již dnes od 17:00
Pilulka Expresem již dnes od 13:00
1 055 Kč
Cena za 1 kapsli: 35,17 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Hypoalergenní Hypoalergenní
BIO BIO
Veganské Veganské
Bez lepku Bez lepku
Bez laktózy Bez laktózy
USDA Certified Biobased ProductUSDA Certified Biobased Product
Nakupujte společně
1 354 Kč
ProViotic veganské probiotikum 30 kapslí
+ NatureVia Laktobacílky baby sáčky 60 ks
1 334 Kč

Váš biopotravinový doplněk obsahující 5 miliard živých buněk Lactobacillus bulgaricus. ProViotikum je jedinečný tím, že je izolován od kvítků sněženky, pěstovaný v organickém zeleninové šťávě neobsahuje lactózu a je 100% veganské produkt.

ProViotic veganské probiotikum 30 natural tablets

Váš biopotravinový doplněk obsahující 5 miliard živých buněk Lactobacillus bulgaricus. ProViotikum je jedinečný tím, že je izolován od kvítků sněženky, pěstovaný v organickém zeleninové šťávě neobsahuje lactózu a je 100% veganský produkt.

Hlavné výhody:

  • 100% vegan a bio
  • Izolovaný Lactobacillus bulgaricus v zeleninové šťáve
  • USDA certfikátem (bio certifikát vydaný USA FDA)
  • bez GMO
  • bez alergénů

ProViotic obsahuje Lactobacillus Bulgaricus, který je izolován v zeleninové šťávě (spirulina, mrkvový exktrakt a rajčatový extrakt).

Lactobacillus Bulgaricus GLB 44, který obsahuje ProViotic je izolován ze sněženky v Bulharsku. Kompletna výroba probiotika probíhá na území Bulharska.

Co je Lactobacillus Bulgaricus?

Je to lactobacil, který je izolován z rostlin. Poprvé byl popsán v roce 1905 ale až v roce 2014 se poprvé izoloval do capslí a tablet a mohl být distribuován z Bulharska do zbytku světa. Náš lactobacillus bulgaricus je izolován z květních lístků sněženky a proto je unikátní mezi ostatními Lactobacily. Lactobacillus bulgaricus v ProViotic je kmen GLB 44.

V čem je vyjímečný a proč si myslíme že je to nejefektivnější kmen mezi Lactobacily?

Lactobacillus Bulgaricus je kmen, který mě jeden z největších efektů na naši mikroflóru. Lactobacillus Bugaricus produkuje D (-) mléčnou kyselinu, která má rozhodující proti rakovinný účinek, chrání proti různým druhům záření a má také antioxidační účinok.Lactobacillus Bulgaricus je rozměrově největší probiotickou bakterií a díky osidlovacího procesu ve střevech zabraňuje množení patogenů (mikrobů způsobujících onemocnění). Studie italského vědce Bianchimu (1999) ukazují, že ve srovnání s jinými probiotickými bakteriemi, Lactobacillus Bulgaricus dokáže nejlépe přilnout ke stěně tlustého střeva a následně se velmi rychle začne rozmnožovat. Tato vlastnost jej předurčuje k jeho silnějším léčebným a anti toxických efektem v porovnání s ostatními probiotickými bakteriemi. Po vstupu do lidského organismu Lactobacillus Bulgaricus stimuluje růst a množení ostatních probiotických bakterií nacházejících se v trávicím traktu, jakými jsou například L. Acidophilus, L.Lactis, bifidobakterie a jiné.

Klinické testy spojené s ProViotic ve svetě.

Klinické testy jsou praktikované Hardvard medical school v USA.

Složení obsahu ProViotic

Lactobacillus bulgaricus GLB44 vegan kapsle tableta 5 miliard CFU 0,5 g

Upozornění

Skladujte v suchu při teplotě od 5 ° C do 25 ° C v dobře uzavřeném obalu. Minimální trvanlivost do konce data uvedeného na spodní straně obalu.

Dávkování

ProViotic neobsahuje laktózu. Doporučené dávkování: dospělí a děti 2 tablety denně po jídle, zapít dostatečně množstvím tekutiny. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.

Nutriční hodnoty: pro jednu tableta produktu

Kalorie

  • Kalórie z tuků

0,171 kcal

0,06 kcal

Tuky

  • Saturované tuky
  • Ďalší tuky

0,1g

0g

0g

Cholesterol 0,00 mg
Sodík 1,38 mg
Draslík 12,7 mg

Sacharidy

  • Vláknina
  • Cukry

0,40 g

0,12 g

0,19 g

Protein 0,04 g
Vitamin D 0,00 mg

Vápnik

Železo

1,06 mg

0,02 mg

Zkuste také ostatní výrobky značky ProViotic, které naleznete v kategoriích Trávení a metabolismus, Doplňky stravy a Speciální doplňky stravy. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Probiotika.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

Upozornění:
Upozornění: Nepřekračujte doporučené dávkování. Výrobek neslouží jako náhrada pestré stravy.