Macromo DNA Family – analýza genetických rizik pro rodiče

Macromo DNA Family je spolehlivý genetický test, který efektivně identifikuje …

Zobrazit více

Macromo DNA Family je spolehlivý genetický test, který efektivně identifikuje genetická rizika pro rodiče pomocí jednoduchého odběru slin v pohodlí domova. Díky tomu zjistíte, jestli jste Vy nebo Váš partner přenašečem některého z onemocnění, která se mohou projevit u vašich dětí.

Můžete mít v pondělí 13. 5.  více info
Skladem u dodavatele
V Pilulka Boxu již v pondělí 13. 5. od 15:30
Pilulka Expresem již v pondělí 13. 5. od 09:00
14 391 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Doprava zdarma Doprava zdarma

Test Macromo DNA Family analyzuje veškeré funkční oblasti vašeho genomu a efektivně identifikuje genetická rizika pro rodiče. Díky tomu zjistíte, jestli jste Vy nebo Váš partner přenašečem některého z více než stovky onemocnění, která se mohou projevit u vašich dětí. Test je vhodný pro páry, které plánují rodinu. Získáte analýzu přenašečství pro více než 100 recesivních nemocí. Veškeré poznatky a výsledky neustále aktualizujeme a zasíláme vám je v mobilní aplikaci Macromo.

Co z Macromo DNA Family testu zjistíte?

Zjistíte, zdali jste přenašečem některého z recesivních onemocnění, jako je například cystická fibróza nebo srpkovitá anémie. Jedná se o nemoci, které nejspíše neovlivní vás, ale mohou se projevit u vašich dětí. Náš test poskytuje informace o statusu přenašeče pro více než 115+ vzácných genetických onemocnění. Tyto informace vám mohou pomoci při informovaném rozhodování o vašem reprodukčním zdraví a plánování rodiny. Zaručujeme nejvyšší kvalitu výsledných dat a doporučení díky technologii, která více než 50x přečte podstatné části vašeho genomu. Vaše genetická rizika si můžete otestovat v pohodlí a soukromí domova. To může být zvláště atraktivní pokud váháte podstoupit genetické testování v klinickém prostředí.

Jak probíhá testování?

1. Zakoupíte si odběrovou sadu na sliny
Testovací sadu si můžete koupit na našem eshopu, nebo u našich distributorů. Po rozbalení naplníte zkumavku malým vzorkem vašich slin.

2. Zaregistrujete se v mobilní aplikaci
Zkumavku se vzorkem zaregistrujete v aplikaci Macromo a vložíte do přiložené předplacené obálky. V aplikaci zdarma objednáte kurýra DHL, který vzorek vyzvedne a odešle do laboratoře.

3. Obdržíte výsledky a doporučení pro Váš zdravější život.
Výsledky obdržíte do 60 dnů v mobilní aplikaci Macromo. Společně s výsledky DNA testu dostanete doporučení na míru pro Vaše zdraví a životní styl. Své výsledky můžete konzultovat s naším specialistou, který rád zodpoví všechny Vaše dotazy.

Už žádná obecná doporučení!

V aplikaci Macromo získáte nejen výsledky DNA testů, ale dlouhodobě vám nabídne přehledné informace, jak preventivně pečovat o své zdraví. Vše je založeno na unikátním zpracování dat z různých zdrojů a na konzultacích s lékaři a odborníky.

Vyzkoušejte také ostatní produkty značky Macromo, které jsou v kategoriích Zdravotnické potřeby, Diagnostické testy a Ostatní diagnostické testy. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Ostatní diagnostické testy.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN8594212910049
ZnačkaMacromo
Originální názevMacromo DNA Family – analýza genetických rizik pro rodiče