Macromo krevní test Pohlavně přenosné nemoci

Domácí krevní test na sexuálně přenosné choroby je pohodlné a diskrétní …

Zobrazit více

Domácí krevní test na sexuálně přenosné choroby je pohodlné a diskrétní řešení, jak mít své zdraví pod kontrolou. Nechte se anonymně otestovat na tři hlavní pohlavně přenosné nemoci - syfilis, HIV a hepatitidu C - pomocí jednoduchého krevního testu v pohodlí domova.

Můžete mít v pondělí 13. 5.  více info
Skladem u dodavatele
V Pilulka Boxu již v úterý 14. 5. od 15:30
Pilulka Expresem již v pondělí 13. 5. od 13:00
2 390 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Testováním na syfilis, HIV a hepatitidu C pomocí našeho komplexního krevního testu na pohlavně přenosné choroby v domácím prostředí získáte výhody včasného odhalení, včasné léčby a možnosti chránit sebe i své partnery. Nenechávejte své sexuální zdraví náhodě - převezměte kontrolu a upřednostněte své zdraví.

Co zahrnuje krevní test Pohlavně přenosné nemoci?

Syfilis
Včasné odhalení syfilis je zásadní pro rychlou léčbu a prevenci komplikací. Testováním na syfilis můžete tuto pohlavně přenosnou infekci odhalit v raném stádiu, kdy je velmi dobře léčitelná. Včasný zásah pomáhá zabránit progresi syfilis, snižuje riziko dlouhodobých komplikací a chrání vaše celkové zdraví.

HIV
Testování na HIV je důležitým krokem v péči o vaše sexuální zdraví a prevenci přenosu tohoto závažného viru. Včasné odhalení je klíčové, protože umožňuje včasný lékařský zásah, přístup k odpovídající péči a přijetí preventivních opatření na ochranu sebe i svých partnerů.

Hepatitida C
Testování na hepatitidu C je nezbytné pro odhalení této často bezpříznakové pohlavně přenosné infekce, která může vést k vážnému poškození jater, pokud se neléčí. Včasné odhalení hepatitidy C umožňuje včasný lékařský zásah a snižuje riziko chronické infekce, jaterní cirhózy nebo rakoviny jater.

Jak probíhá testování?

1. V pohodlí domova si z prstu odeberete malé množství krve
Odběrová sada obsahuje všechny potřebné nástroje i materiály, včetně podrobného návodu. Vpich se provádí pomocí automatické lancety a je bezbolestný.

2. Vzorek krve odešlete do laboratoře
Zkumavku se vzorkem zaregistrujete v aplikaci Macromo a vložíte do přiložené předplacené obálky. V aplikaci zdarma objednáte kurýra DHL, který vzorek vyzvedne a odešle do laboratoře. Vzorek je nutné odeslat do 24 hodin od odběru.

3. Výsledky se vám zobrazí v aplikaci Macromo
Do pěti pracovních dnů obdržíte výsledky krevního rozboru prostřednictvím aplikace Macromo. Aplikace vaše výsledky zobrazí přehledně a srozumitelně, včetně doporučení pro zlepšení vašeho zdraví.

** Odběr krve je velmi jednoduchý, jak můžete vidět na videu: https://vimeo.com/836177986

Bezpečnost dat a ochrana soukromí

Bezpečnost dat a ochrana soukromí jsou pro společnost Macromo nejvyššími prioritami.

Zabezpečení dat
Všechny biologické vzorky jsou zpracovávány a analyzovány v Evropské unii a po dokončení jsou řádně zlikvidovány. Uživatelé mají plné vlastnictví svých dat s možností je kdykoli stáhnout nebo požádat o jejich vymazání z úložiště.

Ochrana osobních údajů
Společnost Macromo přísně dodržuje pravidla GDPR, aby zajistila bezpečné a anonymní nakládání s osobními údaji. Zdravotní údaje v aplikaci Macromo nejsou spojeny s identitou uživatelů, což zajišťuje úplnou ochranu soukromí.

Vyzkoušejte také další výrobky značky Macromo, které jsou v kategoriích Zdravotnické potřeby, Diagnostické testy a Ostatní diagnostické testy. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Ostatní diagnostické testy.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN8594212910131
ZnačkaMacromo
Režim výdeje  Volně prodejné zdravotnické prostředky
Originální názevMacromo krevní test Pohlavně přenosné nemoci