Venira PREMIUM kolagenový drink pro vlasy, nehty a pleť, mix 3 příchutí (meruňka, jablko, jahoda), 30 sáčků

Venira PREMIUM kolagenový drink obsahuje 8000 mg bioaktivního hydrolyzovaného …

Zobrazit více

Venira PREMIUM kolagenový drink obsahuje 8000 mg bioaktivního hydrolyzovaného kolagenu, značnou dávku kyseliny hyaluronové a dalších 9 pečlivě vybraných účinných látek! Přispívá tím k omlazujícím účinkům, jelikož dokáže eliminovat vznik vrásek na minimum a přispívá k pevnější, pružnější a dokonale hydratované pokožce. Navíc přispívá k hustotě a růstu vlasů a minimalizuje jejich vypadávání, podporuje pevnost a odolnost nehtů proti lámání a třepení.

Můžete mít v pondělí 29. 4.  více info
1ks skladem
V Pilulka Boxu již v pondělí 29. 4. od 15:30
Pilulka Expresem již v pondělí 29. 4. od 09:00
869 Kč
Cena za 1 sáčky: 28,97 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Nakupujte společně
Venira PREMIUM kolagenový drink pro vlasy, nehty a pleť, mix 3 příchutí (meruňka, jablko, jahoda), 30 sáčků
+ Naturvita Biosil Plus 60 tablet
958 Kč
Venira PREMIUM kolagenový drink pro vlasy, nehty a pleť, mix 3 příchutí (meruňka, jablko, jahoda), 30 sáčků
+ Plantur 21 longhair Nutri-kofeinový šampon 200 ml
1 138 Kč

Venira PREMIUM kolagenový drink obsahuje 8000 mg bioaktivního hydrolyzovaného kolagenu, kyselinu hyaluronovou a dalších 9 pečlivě vybraných účinných látek v každé denní dávce. Patří tak mezi nejsilnější kolageny na českém trhu a navíc je bez cukru, lepku a laktózy! Tento jedinečný beauty nápoj si zamilujete nejen díky jeho dokonalým účinkům pro podporu růstu a výživy vlasů, nehtů a nádherně vypadající pleti a zároveň mnoha dalšími benefity pro celý náš organismus, ale taky pro jeho neodolatelné příchutě. Balení obsahuje hned 3 různé dokonalé příchutě!

K ČEMU PŘISPÍVÁ VENIRA PREMIUM KOLAGENOVÝ DRINK?

  • Přispívá k přirozenému stavu pokožky, nehtů a vlasů.
  • Příznivě působí proti stárnutí organismu.
  • Napomáhá zlepšovat pevnost a pružnost pokožky.
  • Eliminuje vznik a pomáhá s vyhlazením vrásek.
  • Hydratuje, minimalizuje vznik akné a podporuje přirozenou kožní bariéru.
  • Zmírňuje vypadávání i lámání vlasů a podporuje jejich růst i kvalitu.
  • Eliminuje třepení i lámání nehtů a přispívá k jejich růstu.
  • Podporuje imunitní systém.
  • Přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Kolagen je ve vodě nerozpustnou bílkovinou, která je základní stavební složkou pojivových tkání. Hraje tak velice důležitou úlohu během stárnutí našeho organismu nejen z hlediska pohybového aparátu. Kolagen má totiž několik skrytých kouzel také pro naši krásu! Z tohoto důvodu je vhodné našemu tělu kolagen dodávat i jinak. Nejlépe v hydrolyzované podobě, tedy částečně rozštěpené formě, která má lepší a rychlejší vstřebatelnost. To dokážou zabezpečit právě naše kolagenové drinky.

DÁVKOVÁNÍ A UŽÍVÁNÍ:

Užívejte jednou denně (1 sáček). Možno užít kdykoliv během dne. Obsah sáčku rozmíchejte v cca 2 dcl studené/vlažné vody.

UPOZORNĚNÍ A SKLADOVÁNÍ:

Výrobek není určený pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek není určen jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Skladujte při teplotě 10 - 25 °C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím a skladováním.

Složení

PŘÍCHUŤ MERUŇKA: Hydrolyzovaný kolagen, regulátor kyselosti: (kyselina citrónová), regulátor kyselosti: (hydrogenuhličitan sodný), aroma meruňka, methyl sulfonylmethan (MSM), extrakt z červené řepy (přírodní červené barvivo), L-Askorbová kyselina, hyaluronát sodný, náhradní sladidlo: (steviol-glykosidy rebaudiosid A 98%), nikotinamid, citrát zinečnatý dihydrát, pyridoxin hydrochlorid, riboflavin, seleničitan sodný, kyselina listová, D-Biotin.

PŘÍCHUŤ JABLKO: Hydrolyzovaný kolagen, regulátor kyselosti: (kyselina citrónová), regulátor kyselosti: (hydrogenuhličitan sodný), aroma jablko, methyl sulfonylmethan (MSM), extrakt z červené řepy (přírodní červené barvivo), L-Askorbová kyselina, hyaluronát sodný, náhradní sladidlo: (steviol-glykosidy rebaudiosid A 98%), nikotinamid, citrát zinečnatý dihydrát, pyridoxin hydrochlorid, riboflavin, seleničitan sodný, kyselina listová, D-Biotin.

PŘÍCHUŤ JAHODA: Hydrolyzovaný kolagen, regulátor kyselosti: (kyselina citrónová), regulátor kyselosti: (hydrogenuhličitan sodný), aroma jahoda, methyl sulfonylmethan (MSM), extrakt z červené řepy (přírodní červené barvivo), L-Askorbová kyselina, hyaluronát sodný, náhradní sladidlo: (steviol-glykosidy rebaudiosid A 98%), nikotinamid, citrát zinečnatý dihydrát, pyridoxin hydrochlorid, riboflavin, seleničitan sodný, kyselina listová, D-Biotin.

Zkuste také další produkty značky Venira, které jsou v kategoriích Doplňky stravy, Zdravý a krásný vzhled a Zdravý pohyb a sport. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Vitamíny pro růst vlasů.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

Upozornění:
Upozornění: Nepřekračujte doporučené dávkování. Výrobek neslouží jako náhrada pestré stravy.
EAN8594198178310
ZnačkaVenira
Velikost balení30 sáčků
Cesta podání  Perorálně - polyká se
Forma  Prášek na výrobu nápoje
Pro  Pro dospělé
Režim výdeje  Doplňky stravy
Na co pomáhá  Na zdravé vlasy  Na kosti a zuby  Na nehty
Originální názevVENIRA PREMIUM kolagenový drink pro vlasy, nehty a pleť, mix 3 příchutí (meruňka, jablko, jahoda), 30 sáčků
Dodavatel na trhTopadroit a.s.
Země původuČeská Republika