Venira Přírodní šampon proti šedinám mango a liči 300 ml

Šampon napomáhá primárně s neutralizací šedých tónů vlasů a účinně osvěžuje …

Zobrazit více

Šampon napomáhá primárně s neutralizací šedých tónů vlasů a účinně osvěžuje jejich přirozenou hnědou barvu. Zároveň také šetrně i hloubkou myje celou vlasovou pokožku i jednotlivá vlasová vlákna po celé jejich délce, a to naprosto bez zatížení.

Zpomalte proces šedivění vlasů - máme řešení! Nový šampon proti šedinám vyniká, díky svému složení, neutralizací šedých tónů vlasů a účinně osvěžuje jejich přirozenou tmavou barvu. Sebevedomě v každém věku!

Můžete mít v pondělí 13. 5.  více info
Skladem u dodavatele
V Pilulka Boxu již v úterý 14. 5. od 17:00
Pilulka Expresem již v pondělí 13. 5. od 13:00
479 Kč
Cena za 10 ml: 15,97 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Zpomalte proces šedivění vlasů - máme řešení! Nový šampon proti šedinám vyniká, díky svému složení, neutralizací šedých tónů vlasů a účinně osvěžuje jejich přirozenou tmavou barvu. Vlasy přitom pečlivě zbaví všech nečistot, nadbytečného mazu i stylingových produktů. Sebevědomě v každém věku!

Pro koho je šampon vhodný

Šampon je vhodný pro všechny ženy i muže s hnědými vlasy a sklonem k šedivění. Skvělé je, že šampon můžete používat klidně každý den naprosto bez zatížení a nadměrném vysušení vlasů! Jeho složení jsme totiž speciálně upravili tak, aby byl šampon maximálně šetrný nejen k vlasům, ale i vlasové pokožce. Díky tomu ho můžete používat dle Vaší individuální potřeby. Navíc je vegan! Nedoporučujeme aplikovat na světlé vlasy, šampon je doporučen výhradě pro aplikaci na hnědá vlasy.

Jaký bude výsledný efekt při pravidelném používání

Vlasovou pokožku i jednotlivá vlasová vlákna zanechá dokonale vyčištěné, umyté, lesklé a neodolatelně hebké na dotek. Šedé tóny krásně neutralizuje a osvěží přirozenou hnědou barvu vlasů.

Použití

Naneste obvyklé množství přípravku po celé délce předem mokrých vlasů, napěňte a jemně vmasírujte. Zaměřte se na oblast pokožky hlavy. Důkladně opláchněte a péči zakončete nanesením masky na vlasy nebo kondicionéru. Vyvarujte se kontaktu s očima.

Upozornění a skladování

Pro kosmetické použití. Obsahuje organické suroviny. Dermatologicky testováno. Skladujte v chladu a temnu, při teplotě 8 - 25 °C, mimo dosah dětí. Vyrobeno v ČR.

Obsah balení: 300 ml

Vůně: mango a liči

Složení

Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Methylpropanediol, Glycerin, Cocamide DEA, Polyacrylate Crosspolymer-6, Cocamidopropyl Betaine, Mangifera Indica Fruit Extract, Litchi Chinensis Fruit Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Phenylpropanol, Sodium Chloride, Parfum, Citronellol, Geraniol, Basic Brown 16.

Vyzkoušejte také ostatní produkty značky Venira, které jsou v kategoriích Přírodní šampony, Přírodní péče o vlasy a Přírodní kosmetika. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Přírodní šampony.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN8594198174268
ZnačkaVenira
Velikost balení300 ml
Cesta podání  Dermálně - na pokožku
Forma  Šampon
Pro  Pro dospělé
Vlasové přípravky  Tmavé vlasy
Originální názevVenira Přírodní šampon proti šedinám mango a liči 300ml