Kundal Macadamia Hair serum - regenerační vlasové sérum s vůní Bílého Pižma 100 ml

Macadamia Ultra Serum White Musk je vlasové sérum s vůní bílého pižma obsahuje …

Zobrazit více

Macadamia Ultra Serum White Musk je vlasové sérum s vůní bílého pižma obsahuje přírodní výtažky z ovoce makadamie, arganového oleje, kokosového oleje a avokáda, které přispívají k hlubokému pronikání do vlasové struktury.

Můžete mít ve středu 22. 5.  více info
Skladem u dodavatele
V Pilulka Boxu již ve středu 22. 5. od 17:00
Pilulka Expresem již ve středu 22. 5. od 13:00
349 Kč
Cena za 10 ml: 34,90 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Sérum poskytuje správnou ochranu před vnějšími faktory a zabraňuje vysoušení, dodává vlasům pružnost a hladkost a zanechává je jemné a lesklé. Originální technologie umožnila do složení zahrnout živiny s vysokým stupněm koncentrace, díky čemuž se přípravek vstřebá a začne působit ihned po nanesení na vlasy.

Sérum dokonale ovlivňuje stav vlasů, vyživuje, vyživuje, hydratuje a znatelně usnadňuje rozčesávání zacuchaných konečků. Výrazně posiluje strukturu vlasů a zabraňuje třepení konečků.

Jak používat

Aplikujte na suché vlasy před stylingem nebo na vlhké prameny ihned po umytí.

Složení

Cyklopentasiloxan, disiloxan, dimethikon, isopropylmyristát, olej ze semen makadamie Ternifolia, křížový polymer dimethikon/vinyldimethikon, isopropylpalmitát, simmondsia chinensis (jojobový) olej ze semen, květ OSilflowed officinalis, květ Helianthus Annulis Vinifera (hroznový) olej, Cocos Nucifera (kokosový) olej, Corylus Avellana (lískový ořech) olej ze semen, Olea Europaea (olivový) ovocný olej, Euterpe Oleracea ovocný olej, Persea Gratissima (avokádový) olej, Dunellci Amary Spinosa Kersus (Sladký mandlový) olej, Prunus Armeniaca (meruňkový) olej z jader, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Lavandula Angustifolia (levandulový) olej, vůně.

Vyzkoušejte také ostatní výrobky značky Kundal, které naleznete v kategoriích Kosmetika, Oleje a séra na vlasy a Vlasová kosmetika. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Oleje a séra na vlasy.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN8809568740869
ZnačkaKundal
Velikost balení100 ml
Cesta podání  Dermálně - na pokožku
Forma  Sérum
Pro  Pro dospělé
Na co je  Na zdravé vlasy
Vlasové přípravky  Všechny typy vlasů
Originální názevMACADAMIA ULTRA HAIR SERUM WHITE MUSK 100ml