Venira Ashwagandha 60 kapslí

Přeneste se spolu s námi do Indie a objevte tajemství přírodní síly …

Zobrazit více

Přeneste se spolu s námi do Indie a objevte tajemství přírodní síly ashwagandhy užívané v ajurvédské medicíně! S touto úžasnou bylinou bohatou na adaptogenní vlastnosti získáte neuvěřitelnou energii, s lehkostí se vyrovnáte se stresovými situacemi a budete tak schopni čelit všem výzvám s klidnou hlavou.

Můžete mít v pondělí 13. 5.  více info
Skladem u dodavatele
V Pilulka Boxu již v úterý 14. 5. od 15:30
Pilulka Expresem již v pondělí 13. 5. od 13:00
269 Kč
Cena za 1 kapsli: 4,48 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Přispějte ke své celkové fyzické i psychické pohodě s indickým ženšenem obsahujícím dokonce 500 mg extraktu z ashwagandhy v jedné kapsli, z čehož 25 mg patří právě prospěšným withanolidům!

Pro koho je venira ashwagandha vhodná?

Tento doplněk stravy je určen pro všechny, kteří chtějí dosáhnout normálního duševního zdraví a relaxace. Zápasíte s každodenním stresem a žijete uspěchaný život, který vás nenechá si ani na chvíli odpočinout? Withania somnifera, tedy ashwagandha, je ideální antioxidant pro ženy i muže toužící po snížení úrovně stresu, depresí či úzkostí. Pokud trpíte na nekvalitní spánek, pak vám tato bylinka může také pomoci, jelikož má schopnost snižovat hladinu stresového hormonu kortizolu v těle. Tato bylina je rovněž prospěšná pro osoby, které chtějí zvýšit svou energii a vytrvalost, a to nejen při sportování. Ashwagandha tak může pomoci obnovit váš vnitřní plamen a posílit odolnost vůči únavě.

Jaké problémy tento doplněk stravy řeší?

Ashwagandha obsahuje 5% koncentraci účinných látek nazývaných withanolidy se sedativními a relaxačními vlastnostmi. Tato bylinka slouží především k normální činnosti kardiovaskulárního systému, kde napomáhá snižovat vysoký krevní tlak. Antioxidanty zároveň napomáhají k ochraně před oxidativním stresem. Napomáhá rovněž k normální funkci dýchacího systému.

Ashwagandha při dlouhodobém užívání:

  • Přispívá k normální činnosti kardiovaskulárního systému
  • Přispívá k normálnímu duševnímu zdraví, stresu & spánku
  • Přispívá k normální funkci reprodukčního systému
  • Přispívá k normální funkci dýchacího systému
  • Napomáhá udržovat normální stav pokožky
  • Je antioxidant a přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem

Jaké aktivní látky obsahuje?

Ashwagandha - neboli withania somnifera je bylina pocházející z Indie a některých dalších částí jižní Asie. Jedná se o jednu z nejvýznamnějších bylin v tradiční indické medicíně známé jako medicína ajurvédská. Její využití sahá až do starověku, kdy byla užívána jako tonikum pro posílení těla a prodloužení života. Napomáhá udržovat správnou hladinu a rovnováhu látek v našem těle.

Užívání

Abyste se dočkali efektů popsaných výše, užívejte 1 kapsli denně. Jedná se o polykatelné kapsle, které je nutné zapít dostatečným množstvím tekutin. Pro dobrou vstřebatelnost by se měly užívat společně s jídlem. Pro viditelné výsledky je tobolky nutno užívat po dobu nejméně jednoho až dvou měsíců. Doplněk stravy lze konzumovat v libovolném čase během dne. Volba doby užívání by měla záviset na vašem individuálním záměru. V časných hodinách bude ashwagandha nápomocná pro koncentraci, zatímco její večerní užívání přispěje ke kvalitnímu spánku. Doporučujeme dodržovat zvolený časový rámec po celou dobu užívání. POZOR! V případě, že trpíte jakýmkoliv onemocněním či užíváte další léky, je nezbytné konzultovat užívání tohoto doplňku stravy s lékařem.

Upozornění a skladování

Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Uchovávejte v suchu a mimo sluneční záření při teplotě do 25 °C.

Složení

Ashwagandha, Stearan hořečnatý (protispékavá látka).

Zkuste také další produkty značky Venira, které uvidíte v kategoriích Ashwagandha, Doplňky stravy a Ženšen a další adaptogeny. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Ashwagandha.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

Upozornění:
Upozornění: Nepřekračujte doporučené dávkování. Výrobek neslouží jako náhrada pestré stravy.
EAN8594198171342
ZnačkaVenira
Forma  Kapsule
Pro  Pouze pro ženy
Cesta podání  Perorálně - polyká se
Režim výdeje  Doplňky stravy
Na co pomáhá  Na energii
Velikost balení60 kapslí
Originální názevVenira Ashwagandha cps.60
Dodavatel na trhTopadroit a.s.
Země původuČeská Republika