Aussie Modrý šampon pro tmavé vlasy 290 ml

Akce
Akce: Cashback až 800 Kč!
Více informací zde.

Aussie SOS hydratační veganský modrý šampon pro tmavé vlasy, které potřebují …

Zobrazit více

Aussie SOS hydratační veganský modrý šampon pro tmavé vlasy, které potřebují hydrataci, s australským horským pepřem a s aloe vera.

Akce
Akce: Cashback až 800 Kč!
Více informací zde.
Můžete mít v pondělí 29. 4.  více info
1ks skladem
V Pilulka Boxu již v pondělí 29. 4. od 15:30
Pilulka Expresem již v pondělí 29. 4. od 09:00
149 Kč
Cena za 10 ml: 5,14 Kč
Cashback Cashback
Přírodní Přírodní
Veganské Veganské
Nakupujte společně
418 Kč408 Kč
Ušetříte 10 Kč
Aussie Modrý šampon pro tmavé vlasy 290 ml
+ Gillette Blue3 Cool Pánská holítka 8 ks
358 Kč348 Kč

Volají vaše tmavé vlasy o pomoc? Nepropadejte panice, Aussie jim hází záchranné lano.

Tento modrý šampon bojuje proti načervenalým tónům a nežádoucím odstínům. Zanechává všechny tmavé odstíny vlasů posílené a zářivé, a navíc je hydratuje. Wow!

Díky složení se skvělými australskými superpotravinami pomůže tento modrý šampon pro tmavovlásky suchým a matným hnědým vlasům, které potřebují zachránit. A zmínili jsme už, jak krásně voní?

Modrý šampon obsahuje 94 % složek přírodního původu (směs tvoří ze 75 % čištěná voda a z 19 % ingredience přírodního původu), zbývajících 6 % složek zajišťuje příjemné použití a stabilitu výrobku.

Složení

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Citrate, Sodium Chloride, PPG-2 Hydroxyethyl Coco/Isostearamide, Parfum, Dimethiconol, Sodium Xylenesulfonate, Citric Acid, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Sodium Benzoate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Laureth-23, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide, Limonene, Dodecylbenzene Sulfonic Acid, Glycerin, CI 60730, CI 42090, Histidine, Magnesium Nitrate, Tasmannia Lanceolata Leaf Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone.

Vyzkoušejte také další produkty značky Aussie, které jsou v kategoriích Kosmetika, Šampony a Vlasová kosmetika. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Na tmavé a černé vlasy.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN8006540906842
ZnačkaAussie
Velikost balení290 ml
Forma  Šampon
Vlastnosti  Hydratační  Vegan  Přírodní
Vlasové přípravky  Tmavé vlasy
Země původu  Francie
Originální názevAUS SYD SH SOS BRUNETTE 290 CE