Revolution Osvěžující pleťové sérum Rehab Face Lift 30 ml

Oživte a omlaďte svou pleť s aktivními složkami, které vyživují, vyplňují a …

Zobrazit více

Oživte a omlaďte svou pleť s aktivními složkami, které vyživují, vyplňují a hydratují vaši tvář. Získejte ten pocit „takhle jsem se probudila“ každý den!

Můžete mít v pátek 17. 5.  více info
Skladem u dodavatele
V Pilulka Boxu již v pátek 17. 5. od 15:30
Pilulka Expresem již v pátek 17. 5. od 09:00
439 Kč
Cena za 10 ml: 146,33 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Jedna z posledních inovací v kolekci Makeup Revolution Rehab - Rehab Face Lift - je chladivé sérum na obličej obsahující niacinamid, sladký mandlový olej a glycerin.

Tyto složky v kombinaci s chladivým kovovým aplikátorem pomáhají hydratovat a konturovat obličej a zároveň pomáhají redukovat otoky. Ideální je použití v kombinaci s jinými obličejovými pomůckami, nebo po ránu, když potřebujete dodat pleti vzpruhu.

Použití

Liftingové sérum aplikujte před použitím hydratačního krému. Zmáčkněte tubu, aby se uvolnil obsah, a pomocí aplikátoru přejíždějte po konturách obličeje, dokud se sérum nevstřebá. Podle potřeby naneste primer a make-up.

Složení

Aqua (water, eau), glyceryl stearate citrate, glycerin, niacinamide, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, coco-caprylate/caprate, dimethicone, glyceryl stearate, beta-glucan, hordeum vulgare (barley) extract, sodium hyaluronate, trehalose, maltodextrin, pentylene glycol, ammonium polyacryloyldimethyl taurate, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, t-butyl alcohol, caprylyl glycol, 1,2-hexanediol, ethylhexylglycerin, sodium benzoate, phenoxyethanol, parfum (fragrance), hexyl cinnamal, citronellol, geraniol, alpha-isomethyl ionone.

Zkuste také další produkty značky Revolution, které uvidíte v kategoriích Kosmetika, Podle typu pleti a Pleťová séra. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Pleťová séra.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN5057566561495
ZnačkaRevolution
Velikost balení30 ml
Cesta podání  Dermálně - na pokožku
Forma  Sérum
Pro  Pro dospělé
Typy pleti  Všechny typy pleti
Péče o pleť  Celodenní
Originální názevOsvěžující pleťové sérum Rehab Face Lift (Face Rolling Serum) 30 ml