Babé Tělo - Transparentní opalovací sprej na mokrou pokožku SPF 50 200 ml + Aloe gel 90 ml zdarma

Ochrana proti slunci s vysokým SPF 50 ve formě spreje. Vysoká kožní tolerance. …

Zobrazit více

Ochrana proti slunci s vysokým SPF 50 ve formě spreje. Vysoká kožní tolerance. Zdarma Aloe gel 90ml pro zklidnění pokožky po opalování. Pro všechny typy pokožky.

Můžete mít ve čtvrtek 16. 5.  více info
Skladem u dodavatele
V Pilulka Boxu již ve čtvrtek 16. 5. od 13:00
Pilulka Expresem již ve čtvrtek 16. 5. od 09:00
609 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Transparentní opalovací sprej na mokrou pokožku

Tento pohodlný sprej s 360º aplikací umožňuje přesným a jednoduchým způsobem chránit pokožku před slunečními paprsky. Jeho receptura "Wet skin" zaručuje vysokou ochranu těla i při aplikaci přípravku na mokrou pokožku. Kromě vysoce širokospektrální ochrany (SPF 50) obsahuje jeho složení aktivní složky, které pokožku zklidňují a zjemňují. Velmi voděodolný produkt, který vám umožní koupat se nebo provozovat vodní sporty, zatímco vaše pokožka je 100% chráněna.

Vlastnosti:

  • Širokospektrální ochrana proti slunci (SPF50)
  • Technologie Wet Skin, která umožňuje aplikaci na mokrou pokožku
  • Složení, které zklidňuje a zjemňuje pokožku
  • Voděodolné
  • Transparentní úprava
  • Rychlá vstřebatelnost

Aloe gel 90 ml

Gel z Aloe Vera, který hydratuje, zklidňuje, zjemňuje, osvěžuje a opravuje pokožku. Speciálně doporučeno pro citlivou a podrážděnou pokožku. Vhodný pro všechny typy pokožky. 100% čistý aloe vera gel, který osvěžuje, hydratuje a zklidňuje.

Vlastnosti:

  • Okamžitý zklidňující, zjemňující a osvěžující účinek
  • Rychle se vstřebávající gelová textura
  • Nelepivý povrch
  • Ideální po slunění, holení a voskování

Použití

Vhodné pro všechny typy pokožky.

SPREJ: Fotoprotekci doporučujeme používat denně. Nastříkejte na tělo vydatně a rovnoměrně. Pokud se budete vystavovat slunci, aplikujte přípravek 20 minut před sluněním. Aplikujte opakovaně, aby byla vaše pokožka vždy chráněna.

ALOE gel: Aplikujte jemnou masáží na čistou a suchou pokožku, dokud se úplně nevstřebá. Produkt můžete znovu aplikovat během dne tak často, jak to vaše pleť vyžaduje.

Složení

SPREJ:

*Tento seznam složek podléhá regulačním změnám, proto si pozorně přečtěte seznam vytištěný na obalu produktu, abyste se ujistili o jeho složení.

Alcohol Denat., C12-15 Alkyl Benzoate, Octocrylene, C12-15 Alkyl Lactate, Diisopropyl Adipate, Dicaprylyl Carbonate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Bis-ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Cetearyl Nonanoate, Ethylhexyl Triazone, Diethylhexyl Butamido Triazone, Aqua, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Acrylates/octylacrylamide Copolymer, Bisabolol, Tocopheryl Acetate, Parfum, Tocopherol

ALOE gel:

*Tento seznam složek podléhá regulačním změnám, proto si pozorně přečtěte seznam vytištěný na obalu produktu, abyste se ujistili o jeho složení.

Aqua,alcohol Denat.,olive Oil Peg-7 Esters,propylene Glycol,peg/ppg-18/18 Dimethicone,betaine,aloe Barbadensis Leaf Juice Powder,panthenol,chamomilla Recutita Flower Extract,acrylates/c10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,ppg-26-buteth-26,peg-40 Hydrogenated Castor Oil,decylene Glycol,parfum,1,2-hexanediol,tris(Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate,pantolactone,ci 19140,ci 42090,phenoxyethanol,sodium Hydroxide,tetrasodium Glutamate Diacetate,potassium Sorbate,sodium Benzoate

Vyzkoušejte také další výrobky značky Babé, které jsou v kategoriích Kosmetika, Opalování a Opalovací krémy SPF 50+. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Opalovací krémy SPF 50+.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN8436571630735
ZnačkaBabé
Produktová řadaBabé Body
Cesta podání  Dermálně - na pokožku
Forma  Gel  Sprej
Vlastnosti  Hydratační  Regenerační  Chladivý  Voděodolné  Ochranný  Zklidňující
SPF – Ochranný sluneční faktor  SPF 50
Typy pleti  Citlivá pleť  Všechny typy pleti
Péče o pleť  Celodenní
Originální názevBabé Sunscreen Wet Skin + Gift Aloe vera 90 ml pack