Spiridea Keralská mast 50 g

Krém je určen k odstranění a změkčení nadměrně zrohovatělé a zhrublé pokožky. …

Zobrazit více

Krém je určen k odstranění a změkčení nadměrně zrohovatělé a zhrublé pokožky. Pokožka je zanechána zjemněná a hloubkově hydratovaná. Typickými místy pro použití masti jsou paty, chodidla, dlaně, mozoly a jiná hyperkeratotická ložiska. Je vhodná pro psoriatickou, ichtyotickou, seboroickou, atopickou a ekzematickou pokožku.

Můžete mít zítra  více info
1ks skladem
V Pilulka Boxu již zítra od 15:30
Pilulka Expresem již zítra od 09:00
349 Kč
Cena za 100 g: 698,00 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Nakupujte společně
Spiridea Keralská mast 50 g
+ Skin-cap krém 50 ml
768 Kč
5
Zákazník doporučuje

100% zákazníků doporučuje

Hodnotili 3 zákazníci
Napsat hodnocení
5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Popis a cíl cesty

Mast je určena k odstranění a změkčení nadměrně zrohovatělé a zhrublé kůže. Pokožka zůstává zjemněná a hloubkově hydratovaná. Typickými místy pro použití masti jsou paty, chodidla, dlaně, mozoly a jiná hyperkeratotická ložiska. Je vhodná na psoriatickou, ichtyotickou, seboroickou, atopickou a ekzematickou pokožku.

Obsahuje tři účinné látky – alantoin, kyselinu salicylovou a močovinu, které mají keratolytický a zvláčňující účinek a vzájemně se doplňují, proto není třeba vysokých koncentrací těchto látek a je zachována jemná textura masti. Předmasťový základ změkčuje suchou pokožku a podporuje tak keratolytický účinek přípravku. Močovina a alantoin intenzivně hydratují pokožku. Díky speciálnímu masťovému základu je mast smývatelná vodou i bez použití mýdla.

Použití

Mast se nanáší 1 až 2krát denně na postižená místa (i v silnější vrstvě) a rovnoměrně se roztírá. Při použití na nohy je vhodné mast aplikovat večer a pro lepší účinek spát v bavlněných ponožkách.
Mast je vhodná pro každodenní použití. Pravidelné používání účinně zabraňuje vzniku suché a zhrublé kůže.

Upozornění

Pro použití na kůži. Nevhodné pro děti mladší 3 let. Vyhněte se kontaktu s očima. V případě podráždění nebo alergické reakce přestaňte používat. Skladujte při pokojové teplotě (do 25 °C). Datum použitelnosti je vyznačeno na obalu vedle symbolu přesýpacích hodin. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Složení

Petrolatum, PEG-400, glycerin, urea, PEG-40 sorbitan peroleate, PEG-40 stearate, salicylic acid, polysorbate 80, allantoin.

Zkuste také další produkty značky Spiridea, které uvidíte v kategoriích Kosmetika, Tělová kosmetika a Kosmetika pro atopiky. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Kosmetika pro atopiky.

EAN8588008101599
ZnačkaSpiridea
Forma  Mast
Na co je  Na zrohovatělou kůži
Velikost balení50 g
Originální názevKERALAN MAST 50G