Sinupret sirup 50 ml

Rostlinný léčivý přípravek, který se užívá k léčbě akutních a chronických …

Zobrazit více

Rostlinný léčivý přípravek, který se užívá k léčbě akutních a chronických zánětů vedlejších dutin nosních (rhinosinusitida) a dýchacích cest a jako podpůrná léčba při antibakteriální léčbě. Počínající příznaky zánětů vedlejších nosních dutin se projevují rýmou, následně ucpaným nosem, bolestmi a pocitem tlaku v obličeji, zejména v okolí nosu.

Velikost balení
Můžete mít v pondělí 6. 5.  více info
Skladem u dodavatele
V Pilulka Boxu již v úterý 7. 5. od 15:30
Pilulka Expresem již v pondělí 6. 5. od 13:00
V Pilulka  
Lékárně
  již v úterý 7. 5. od 15:30
189 Kč
Cena za 10 ml: 37,80 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

V Pilulka Lékárně
4.8
Zákazník doporučuje

100% zákazníků doporučuje

Hodnotili 4 zákazníci
Napsat hodnocení
5
3x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Účinnost
100%
Má výhodné balení
100%
Komfort při užívání
100%
Olga W.
review
244Recenzí
170Hodnocení
283Objednávek
19Bodů

Pomůže od dlouhotrvající rýmy

Olga W. doporučuje
Varianta Sinupret sirup 100 ml

Tento sirup jsem kupovala, když syn trpěl rýmou už několik týdnů a nic nezabíralo. Při podávání tohoto sirupu došlo ke zmírnění příznaků v průběhu několika málo dnů. Rýma sice nezmizela zcela, ale lépe se uvolňovala a synovi se lépe smrkalo a dokázal se pak normálně nadechnout.

  • plus Pomáhá
  • plus Dávkování
  • plus Velikost balení
  • plus Obsahuje alkohol
  • plus Synovi nechutnal
Užitečné Užitečné (0) Neužitečné Neužitečné (0)

Sinupret sirup je rostlinný léčivý přípravek, který se užívá k léčbě akutních a chronických zánětů vedlejších dutin nosních (rhinosinusitida) a dýchacích cest a jako podpůrná léčba při antibakteriální léčbě. Počínající příznaky zánětů vedlejších nosních dutin se projevují rýmou, následně ucpaným nosem, bolestmi a pocitem tlaku v obličeji, zejména v okolí nosu. Přípravek mohou používat dospělí, dospívající a děti starší než 2 roky. Pacienti s chronickými záněty vedlejších nosních dutin a dýchacích cest mohou tento přípravek užívat pouze po poradě s lékařem.

Dávkování

Sinupret sirup se užívá pomocí dávkovací odměrky přiložené v balení 3x denně (ráno, v poledne a večer) neředěný nebo smíchaný s trochou vody. Pokud je potřeba, je možno ho zapít tekutinou (bez alkoholu), nejlépe sklenicí vody. Sinupret sirup je možno užít s jídlem, pitím nebo mezi jídly. Pacientům s citlivým žaludkem se doporučuje užít Sinupret sirup po jídle. Před použitím dobře protřepejte! Pokud není předepsáno jinak, délka použití je 7 – 14 dní. Dodržujte prosím informace uvedené v bodě 2 „Upozornění a opatření“. Pokud máte pocit, že účinek Sinupretu sirupu je příliš silný nebo příliš slabý, sdělte to prosím svému lékaři nebo lékárníkovi. Při skladování se může objevit jemný zákal nebo vyvločkování, což však nemá vliv na účinnost přípravku.

Upozornění a opatření

Před užitím Sinupretu se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Pokud příznaky přetrvávají déle než 7 – 14 dní, zhoršují se nebo se opakovaně vracejí a/nebo pokud se u Vás objeví horečka, krvácení z nosu, silná bolest hlavy, hnisavý výtok z nosu, zhoršené vidění nebo 2 znecitlivění obličeje, je třeba se poradit s lékařem, protože tyto příznaky či nálezy se obecně považují za závažná varování u všech forem rinosinusitidy, které vyžadují vyšetření lékařem specialistou a urgentní léčbu. Pokud máte žaludeční potíže nebo citlivý žaludek, je nutná zvláštní opatrnost při užívání tohoto přípravku. Sinupret sirup raději užívejte po jídle a zapijte jej sklenicí vody.

Neužívejte Sinupret sirup jestliže jste alergický(á) na hořcový kořen, prvosenkový květ, květ bezu černého, šťovíkovou nať, sporýšovou nať nebo na kteroukoli další složku tohoto přípravku.

Vyzkoušejte také ostatní produkty značky Sinupret, které jsou v kategoriích Dýchací soustava, Rýma a Léky. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Rýma.

Upozornění:
Upozornění: Volně prodejný lék. Přečtěte si pozorně celou příbalovou informaci dříve, než začnete tento přípravek užívat.
EAN4029799162016
ZnačkaSinupret
SUKL kód0221724
ATCR05X
Věk>2 let
Cesta podání  Perorálně - polyká se
Forma  Sirup
Pro  Pro děti  Pro dospělé
Indikační skupina  Phytopharmaca
Velikost balení50 ml
Režim výdeje  Volně prodejné HVLP
Originální názevSinupret sirup 50 ml
Ke staženíPříbalová informace

Zeptejte se lékárníka

Odborné rady a odpovědi na vaše dotazy, a to z pohodlí vašeho domova.

Všechny dotazy