Tierra Verde Esenciální olej BIO Eukalyptus 10 ml

Tento vynikající esenciální olej se získává destilací listů z vysokých stromů …

Zobrazit více

Tento vynikající esenciální olej se získává destilací listů z vysokých stromů Eukalyptu kulovitého (Eucalyptus globulus), který roste především v Austrálii a Asii.

Můžete mít zítra  více info
2ks skladem
V Pilulka Boxu již zítra od 15:30
Pilulka Expresem již zítra od 09:00
139 Kč110 Kč
Cena za 10 ml: 109,65 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

BIO BIO
Přírodní Přírodní
EKO EKO
ECO GarantieECO Garantie
Nakupujte společně
Ušetříte 29 Kč
Tierra Verde Esenciální olej BIO Eukalyptus 10 ml
+ Altermed Australian Tea Tree Oil 100% 10 ml
368 Kč339 Kč
Ušetříte 29 Kč
Tierra Verde Esenciální olej BIO Eukalyptus 10 ml
+ Saloos Lemongrass 10 ml
238 Kč209 Kč
4
Zákazník doporučuje

67% zákazníků doporučuje

Hodnotili 3 zákazníci
Napsat hodnocení
5
2x
4
0x
3
0x
2
1x
1
0x

Vůně tohoto druhu eukalyptu je plná, kafrová a svěží. Tento olej má silné antibakteriální a antivirové účinky.

„Tento olej působí jako svěží vítr přinášející nové myšlenky. Má silné antibakteriální a antivirové účinky. Účinně regeneruje organismus po nemoci. Stromy, ze kterých se olej získává, se svými účinky mohou nejvíce podobat naší bříze,” říká Michaela Makulová, profesionální aromaterapeutka.

Eukalyptový éterický olej se hojně používá v masážních směsích pro sportovce, při bolestech, svalovém napětí a křečích. Pravidelná inhalace je výbornou prevencí proti nachlazení. Oleje lze použít také při přípravě domácích čisticích prostředků.

Pravidelná inhalace BIO esenciálního oleje z eukalyptu otevírá mysl novým nápadům a přináší inspiraci. Na fyzické úrovni má tento olej výrazné antibakteriální a antivirové účinky. Jeho použití je vhodnou prevencí proti různým onemocněním. Pomáhá regenerovat organismus po nemoci.

Tip aromaterapeuta: Eukalyptus používejte spíše krátkodobě při infekcích jako prevenci nebo jako účinnou léčbu nachlazení, chřipky a oparů. Několik kapek v difuzéru nebo aroma lampě pročistí vzduch & umožní vám dobře dýchat. Tento olej můžete doplnit BIO esenciálním olejem z citronu nebo pomeranče.

Domácí kosmetika a čisticí prostředky:

  • Osvěžovače vzduchu (domácí vůně na toaletu, osvěžovače prádla)
  • Má antibakteriální a antivirové účinky (domácí přípravky na dezinfekci povrchů, čištění myčky, pračky a na mytí podlah)

Tip od TIERRA VERDE: Chcete zajímavým způsobem osvěžit své sportovní oblečení? Přidejte před praním několik kapek BIO esenciálního oleje z eukalyptu do mýdlových ořechů nebo do pracího gelu bez vůně mýdlových ořechů. Budete příjemně překvapeni! Spolu s BIO esenciálním olejem z pomeranče a levandule jej můžete použít také do vody na mytí podlah.

Dávkování pro dospělé:

  • Do aromalampy nebo difuzéru nakapejte 6 kapek pro provonění přibližně 100 m2 plochy
  • Do tělové kosmetiky a masážních olejů přidejte až 3 kapky do 10 ml rostlinného oleje nebo krému

Pro těhotné ženy, citlivé osoby a starší děti používejte nižší dávkování. U mladších dětí tento olej nepoužívejte vůbec.

Použití

V aromaterapii jsou tyto éterické oleje velmi oblíbené a mnoho lidí je nemá rádo. Je však třeba mít na paměti, že jejich použití je zcela vyloučeno u dětí mladších 2 let. Údaje o použití u starších dětí se liší, proto je nedoporučujeme používat do 5 let věku dítěte. U dětí ve věku 5 až 10 let je lze používat pouze k inhalaci. U těchto dětí nepoužívejte olej na obličej ani v jeho blízkosti.

Další důležitá kontraindikace se týká osob s astmatem. Olej sice může zmírnit dýchací obtíže, ale hrozí riziko vyvolání astmatického záchvatu. Postupujte opatrně, nejprve olej jemně očichávejte a sledujte, zda nedochází k reakcím. Nepoužívejte eukalyptový éterický olej s homeopatickými přípravky. Použijte nejpozději do 3 let.

Tip aromaterapeuta: Při použití u dětí nahraďte tento olej BIO esenciálním olejem z pomeranče, cedru nebo tea tree. U astmatiků vyzkoušejte jako náhradu BIO esenciální olej Cedr.

BIO éterické oleje od společnosti TIERRA VERDE jsou vytvářeny s ohledem na životní prostředí a lidi, kteří pěstují a zpracovávají suroviny použité k jejich výrobě.

Tento esenciální olej nepoužívejte pro děti mladší 5 let. Nepoužívejte tento olej na obličej nebo v jeho blízkosti u dětí mladších 10 let. Olej není vhodný pro osoby trpící astmatem, u kterých může vyvolat astmatický záchvat. Éterický olej nikdy nepoužívejte vnitřně. Nepoužívejte neředěné na pokožku. Chraňte oči a sliznice. Chraňte před dětmi.

Složení

Eukalyptový listový olej (Eucalyptus Globulus Leaf Oil), limonen*. *přírodní původ + přidání dalších složek viz etikety.

Vyzkoušejte také ostatní výrobky značky Tierra Verde, které naleznete v kategoriích Kosmetika, Drogerie a Přírodní kosmetika. Produkt je nyní ve slevě 20 %. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Esenciální oleje.

EAN8595691810325
ZnačkaTierra Verde
Velikost balení10 ml
Forma  Olej
Vlastnosti  EKO  BIO  Přírodní
Certifikáty  ECO Garantie
Druh vůně  Bylinná
Péče o pleť  Denní
Originální názevSilica BIO Eukalyptus (10 ml)