Wolfberry Kopřivěnka extrakt 120 kapslí

Kopřivěnka podporuje metabolismus tuků, čímž přispívá ke kontrole tělesné …

Zobrazit více

Kopřivěnka podporuje metabolismus tuků, čímž přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti. Užívá se 1 kapsle denně dostatečně zapitá tekutinou.

Můžete mít v pátek 24. 5.  více info
Skladem u dodavatele
V Pilulka Boxu již v pátek 24. 5. od 15:30
Pilulka Expresem již v pátek 24. 5. od 09:00
449 Kč
Cena za 1 kapsli: 3,74 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Kopřivěnka podporuje metabolismus tuků, čímž přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti. Užívá se 1 kapsle denně dostatečně zapitá tekutinou.

Užívání

1 kapsle denně zapít tekutinou. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Není vhodné pro osoby užívající léky na vysoký krevní tlak, srážení krve nebo pro osoby se srdečními chorobami či žaludečními vředy. Neužívejte alespoň 2 týdny před jakoukoliv operací. Není náhradou pestré a vyvážené stravy.

Charakteristika

Coleus forskohlii je bylina divoce rostoucí na svazích hor Indie, Srí Lanky, Thajska a Nepálu, která je tradičně (již tisíce let) používána v ajurvédské medicíně. Bylina je označována také jako africká kopřiva, indická kopřiva nebo indická šalvěj. Hlavní aktivní složkou je forskolin pojmenovaný po finském botanikovi Peteru Forskalovi, který se zasloužil o jeho objev. Forskolin byl svého času v Evropské unii zakázaný, neboť představoval pro své uživatele potenciální riziko.

Coleus forskohlii patří do stejné botanické skupiny jako například máta peprná. Coleus je nízká rostlina s tmavě fialovými listy a zeleným okrajem ve tvaru slzy. V současné době se pěstuje po celém světě jako okrasná rostlina a ke kúře se využívá především kořen, který se sklízí na podzim, kdy je obsah forskolinu nejkoncentrovanější.

Skladování

Skladujte v suchu a temnu při teplotě 15-25?C.

Složení

Kopřivěnka (Coleus forskohlii) extrakt 10 % forskolinu – 250 mg, plnivo: Inulin, protispékavá látka: hořečnaté soli mastných kyselin rostlinného původu, celulózová kapsle.

Vyzkoušejte také ostatní produkty značky Wolfberry, které uvidíte v kategoriích Hubnutí a dieta, Trávení a metabolismus a Doplňky stravy. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Hubnutí a dieta.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

Upozornění:
Upozornění: Nepřekračujte doporučené dávkování. Výrobek neslouží jako náhrada pestré stravy.
EAN8595701100828
ZnačkaWolfberry
Velikost balení120 kapslí
Cesta podání  Perorálně - polyká se
Forma  Kapsule
Na co pomáhá  Na hubnutí
Originální názevKopřivěnka extrakt kapsle 120 ks Wolfberry
Dodavatel na trhWOLFBERRY - JAN VEJDOVSKÝ, Bohunická 5, Brno, 61900, Česká republika
Země původu