Mizon Joyful time mask Jeju lotos 23 g

Plátýnková maska s olejem z Lotosu čistící a hydratační funguje jako kožní …

Zobrazit více

Plátýnková maska s olejem z Lotosu čistící a hydratační funguje jako kožní kondicionér, chrání pleť proti stárnutí i vnějším vlivům.

Můžete mít zítra  více info
3ks skladem
V Pilulka Boxu již zítra od 15:30
Pilulka Expresem již zítra od 09:00
59 Kč
Cena za 100 g: 256,52 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Hypoalergenní Hypoalergenní
Nakupujte společně
Ušetříte 60 Kč
Mizon Joyful time mask Jeju lotos 23 g
+ Bioderma Sébium Peelingový čistící gel 100 ml
398 Kč338 Kč
108 Kč

Pleťová maska s Lotusem funguje jako kožní kondicionér, zvlhčuje a napomáhá udržovat pleť hladkou a pružnou. Má antioxidační charakter, zlepšuje vylučování toxinů z těla a kůže. Napomáhá obnovovat kožní buňky a zabraňuje předčasnému stárnutí pleti. Pečuje o suchou, ale také problematickou pleť. Sjednocuje nerovnosti pleti, vyrovnává pleťový tón, snižuje viditelnost pigmentových skvrn. Urychluje hojení poškození kůže. dodá pleti potřebnou dlouhotrvající hydrataci s vynikajícími antioxidačními, protizánětlivými a zklidňujícími účinky na pokožku. Je hypoalergenní, neobsahuje parabeny, silikony, sulfáty ani EU alergeny.

Jako všechny masky z řady Joyfull Time JEJU obsahuje JEJU Žlutý komplex – směs ingrediencí bohatých na vitamíny a antioxidanty, jako jsou výtažky z mandarinky, pampelišky, řepky a kdoule – dodává zářivý vzhled, chrání pleť před škodlivým prostředím a pomáhá proti stárnutí.

Maska je vyrobena z vysoce kvalitního přírodního materialu, který dokonale přilne k pokožce a zajistí tak rychlé absorbování všech aktivních složek.

Účinky:

  • Pečuje o suchou i problematickou pleť
  • Účinně pomáhá hydratovat a pokožku
  • Sjednocuje nerovnosti pleti, vyrovnává pleťový tón, snižuje viditelnost pigmentových skvrn
  • Napomáhá rozjasnění pleti a dodání zářivého vzhledu
  • Vyživuje povadlou pleť, zlepšuje její pevnost a elasticitu
  • Zanechá pleť jemnou a hladkou

Složení:

  • Yellow Jeju komplex – pomáhá předcházet stárnutí pleti se silným antioxidačním účinkem s mandarinkou, pampeliškou, kdoulí a řepkou
  • Lotus – Olej z Funguje jako kožní kondicionér, udržuje správnou hydrataci pleti, zvlhčuje a napomáhá udržovat pleť hladkou a pružnou. Má antioxidační charakter, zlepšuje vylučování toxinů z kůže. Napomáhá obnovovat kožní buňky a zabraňuje předčasnému stárnutí pleti. Činí pokožku hladkou a jemnou. Používá se proto v anti-agingových přípravcích a v péči o suchou, ale také problematickou pleť. Sjednocuje nerovnosti pleti, vyrovnává pleťový tón, snižuje viditelnost pigmentových skvrn, působí jako kondicionér a zlepšuje pružnost a pevnost pleti. Urychluje hojení poškození kůže
  • Alantoin příznivě působí na zklidnění podráždění a zmírnění příznaků zánětu

Typ pleti

Vhodné pro všechny typy pleti, suchá, problematická, povadlá pleť se známkami stárnutí

Jak aplikovat

Doporučujeme před aplikací použít toner, který výrazně pomáhá vstřebávání účinných látek. Vyjměte masku z obalu a v dlaních rozložte. Přiložte měkkou vlhkou stranou na obličej (dle otvorů na oči,nos,ústa). Vyhlaďte konečky prstů masku tak, aby dokonale přilnula k Vaší pleti. Nechte působit 15-20minut (po dobu působení nechte Vaše tělo v klidové poloze). Poté masku sejměte z obličeje a konečky prstů jemně vklepávejte pleťové sérum, dokud se nevstřebá. Doporučujeme pleťovou masku aplikovat 2-3krát týdně. Maska je na jedno použití.

Složení

Water, Butylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Polyglyceryl-10 Laurate , Carbomer, Arginine , Allantoin, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Sodium Polyacrylate, Sodium Phytate, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Nelumbo Nucifera Flower Extract, PVM/MA Copolymer, Taraxacum Officinale (Dandelion) Extract, Brassica Campestris (Rapeseed) Extract, Citrus Unshiu Fruit Extract, Chaenomeles Sinensis Fruit Extract, Tocopherol

Zkuste také ostatní produkty značky Mizon, které jsou v kategoriích Pleťové masky, Kosmetika a Péče o pleť. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Plátýnkové masky.

Ohodnoťte tento produkt jako první.