Wolfberry Kozlík extrakt 120 kapslí

Kozlík lékařský podporuje duševní zdraví, celkovou relaxaci organismu a …

Zobrazit více

Kozlík lékařský podporuje duševní zdraví, celkovou relaxaci organismu a přispívá také k normální činnosti kardiovaskulárního systému, normálnímu krevnímu tlaku a podporuje trávení. Užívá se 1 kapsle denně dostatečně zapitá tekutinou.

Můžete mít v úterý 7. 5.  více info
Skladem u dodavatele
V Pilulka Boxu již v úterý 7. 5. od 15:30
Pilulka Expresem již v úterý 7. 5. od 09:00
279 Kč
Cena za 1 kapsli: 2,33 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Veganské Veganské
Bez lepku Bez lepku

Kozlík lékařský podporuje duševní zdraví, celkovou relaxaci organismu a přispívá také k normální činnosti kardiovaskulárního systému, normálnímu krevnímu tlaku a podporuje trávení. Užívá se 1 kapsle denně dostatečně zapitá tekutinou.

Užívání

1 kapsli denně zapít tekutinou. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti do tří let a pro těhotné a kojící ženy. Po 1 měsíci užívání vynechejte užívání alespoň na 1 týden. Není náhradou pestré a vyvážené stravy.

Charakteristika

Kozlík lékařský je až metr vysoká rostlina patřící do čeledi zimolezovitých, která se vyskytuje především v Evropě a Asii. Kozlík najdeme také pod označením Valeriana officinalis (valere v latině znamená býti zdráv a silný), lidově bývá nazýván také jako baldrián, kozí brada, valerián, kočičí kořen a celá rostlina charakteristicky páchne, přičemž tento zápach vábí právě kočky.

Už Hippokrates kozlík nazval jako zázračný kořen, neboť obsahuje těkavé oleje a rostlinné látky s uklidňujícími a sedativními účinky, díky kterým se používal při hysterických záchvatech, svalových křečích nebo při padoucnici. Podle lidových tradic se věřilo, že zápach kozlíku dokáže odpudit ďábla, odrazit zlo a chránit před démony a večerní popíjení čaje ochrání před nočními děsy.

Kozlík lékařský podporuje duševní zdraví, celkovou relaxaci organismu a přispívá také k normální činnosti kardiovaskulárního systému, normálnímu krevnímu tlaku a podporuje trávení.

Skladování

Skladujte v suchu a temnu při teplotě 15-25°C.

Složení

Kozlík lékařský extrakt 4:1 – 220 mg, plnivo: Inulin, protispékavá látka: hořečnaté soli mastných kyselin rostlinného původu, celulózová kapsle.

Zkuste také další produkty značky Wolfberry, které naleznete v kategoriích Doplňky stravy, Speciální doplňky stravy a Srdce a cévní soustava. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Kozlík lékařský.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

Upozornění:
Upozornění: Nepřekračujte doporučené dávkování. Výrobek neslouží jako náhrada pestré stravy.
EAN8595701100767
ZnačkaWolfberry
Velikost balení120 kapslí
Cesta podání  Perorálně - polyká se
Forma  Kapsule
Vlastnosti  Bez lepku / bez glutenu / pro celiaky  Vegan
Na co pomáhá  Na spánek  Na nervy  Na srdce  Na podporu trávení
Originální názevKozlík extrakt kapsle 120 ks Wolfberry
Dodavatel na trhWOLFBERRY - JAN VEJDOVSKÝ, Bohunická 5, Brno, 61900, Česká republika
Země původu