CANS Sycená voda s příchutí citronu a limetky 6 x 330 ml

Jemně perlivá alpská voda obohacená osvěžujícím citronem a limetkou bez cukru, …

Zobrazit více

Jemně perlivá alpská voda obohacená osvěžujícím citronem a limetkou bez cukru, bez sladidel a bez dalších přidaných látek.

Můžete mít zítra  více info
Skladem 5+ks
V Pilulka Boxu již zítra od 15:30
Pilulka Expresem již zítra od 09:00
180 Kč
Cena za 10 ml: 0,91 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Nakupujte společně
479 Kč
CANS Sycená voda s příchutí citronu a limetky 6 x 330 ml
+ Allnature Jedlá soda 1000 g
223 Kč

Jemně perlivá alpská voda s kapkou opravdového ovoce, které ji dodává plnou chuť a aroma. Bez cukru, bez sladidel a bez dalších přidaných látek. Ideální pro každou příležitost v ekologických recyklovatelných plechovkách.

100 % osvěžení a 0 % cukru a sladidel s pravidelným dodáním? Sem s tím! CANS vám doručíme podle vaší potřeby tak, aby nebyla nouze o CANS pro každou příležitost.

CANS domů, do firem, do obchodů? Pro vás, kolegy, rodinu, kamarády či hosty? Zaregistrujte si předplatné a osvěžující CANS vám dorazí pravidelně ve vámi vybraném množství a variantách.

Výživové údaje

Na 100ml
Energetická hodnota 8kJ (2kcal)
Tuky 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 0 g
z toho cukry 0 g
Bílkoviny 0 g
Sůl 0 g

Příběh CANS

Vyrážíme s chutí balancovat příjem cukru a naší vizí je nabídnout alternativu pro každého, kdo bude chtít najít řešení pro sebe a být inspirací pro své okolí.

Náš příběh začal s vlastními potřebami - konkrétně s potřebou našeho zakladatele Jaroslava Becka omezit příjem cukru v rychlém tempu života a dosáhnout vyrovnanosti bez energetických výkyvů. Cílem bylo na trh přinést trendy nealkoholický nápoj bez cukru a sladidel, který by nabízel plnou chuť, aniž bychom ho museli vozit z druhého konce světa. Tvoříme značku, která je (a bude) zábavná, silná a za kterou se rádi postaví zajímavé osobnosti. Značku, kterou lidé budou mít upřímně rádi a postupně se stane stylovým doplňkem každé akce či zážitku.

V dnešním světě existuje mnoho možností, ale málo skutečných řešení. Proto jsme v CANS šli vlastní cestou. Vyvinuli jsme nápoj s plnou chutí, lahodným aroma a perlivostí, ale bez výčitek a kompromisů. Přidali jsme vodu z Alp a vše zabalili do recyklovatelné hliníkové plechovky o objemu 330 ml, která se rychle vychladí a je ideální pro každou příležitost.

Vytvořili jsme nejlepší možnou variantu osvěžujícího ovocného nápoje bez cukru a sladidel - nápoje, který jsme si sami přáli a který si zamilujete.

A jak správně si CANS užít? Nejlépe chutnají pořádně vychlazené a dopředu varujeme, že jedna vám rozhodně stačit nebude.

Hurá do toho! Buďte inspirací pro své okolí a pomozte nám balancovat příjem cukru ve společnosti.

Vyzkoušejte také ostatní výrobky značky CANS, které jsou v kategoriích Potraviny, nápoje, Limonády a Nápoje. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Limonády.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN6x8594214640012
ZnačkaCANS
Velikost balení6 x 330 ml
Příchuť  Limetka  Citrón
Originální názevCANS Sycená voda s příchutí citronu a limetky. pasterováno - 6x330ml
Dodavatel na trhDrink Cans Czech s.r.o., Mikovcova 548/5, Praha 2, 12000, Česká Republika
Země původu