Nutrilon Advanced 3 Vanilla batolecí mléka 6 x 800 g

Objevte nejnovější inovaci mlék Nutrilon 3 Advanced, speciálně vyvinutou pro …

Zobrazit více

Objevte nejnovější inovaci mlék Nutrilon 3 Advanced, speciálně vyvinutou pro Podporu imunitního systému a normálního vývoje*. Tato inovovaná receptura je navíc bez palmového oleje a s výtečnou vanilkovou příchutí.

Můžete mít v pátek 3. 5.  více info
Skladem u dodavatele
V Pilulka Boxu již v pondělí 6. 5. od 15:30
Pilulka Expresem již v pátek 3. 5. od 13:00
2 890 Kč
Cena za 100 g: 60,21 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Mléko s vanilkovou příchutí pro malé děti ve věku 12-24 měsíců, výživově přizpůsobené batolatům, bez palmového oleje.

Objevte nejnovější inovaci mlék Nutrilon 3 Advanced, speciálně vyvinutou pro podporu imunitního systému a normálního vývoje*. Jedinečné složení obsahuje patentovanou směs prebiotik GOS/FOS a LCP**, oligosacharid mateřského mléka 3'GL (3'galaktosyllaktóza), který přináší unikátní proces výroby, vitamíny C a D, které přispívají k podpoře imunity* a vápník potřebný pro normální růst a vývin kostí u dětí.

Balení obsahuje 6x800 g.

* Dle požadavků legislativy všechna pokračovací mléka obsahují vitamíny C a D a kyselinu alfa-linolenovou, která přispívá k normálnímu vývoji mozku a nervové soustavy.
** LCP = polynenasycené mastné kyseliny s dlouhým řetězcem

Dávkování a způsob užití:

  • Vysterilizujte všechno používané nádobí a převařte pitnou vodu určenou pro kojence. Nechte ji v konvici vychladnout asi 30 minut na přibližně 40 °C. Odpovídající množství převařené vody (viz tabulka na obale) vlijte do vysterilizované lahvičky
  • Na dávkování vždy používejte přiloženou odměrku. Prášek v ní zarovnejte pomocí speciálního plastového pásku uvnitř obalu
  • Do lahvičky s vodou přidejte odpovídající množství prášku (viz tabulka na obale). Uzavřete láhev a 10 sekund ji důkladně protřepejte ve svislé poloze
  • Před podáváním ověřte teplotu mléčné směsi kápnutím na vnitřní stranu zápěstí a ihned podávejte

Dávkování

Jedná se o orientační doporučené dávkování, jelikož každé dítě má jiné potřeby. Proto konzultujte se svým pediatrem.

Složení

Laktóza (z mléka), sušené odtučněné mléko, maltodextrin, galaktooligosacharidy (z mléka) 8,6 %, demineralizovaná syrovátka (z mléka), koncentrát syrovátkové bílkoviny (z mléka), rostlinné oleje (řepkový, slunečnicový, slunečnicový s vysokým obsahem kyseliny olejové, kokosový), fosforečnan vápenatý, fruktooligosacharidy 0,6 %, uhličitan vápenatý, rybí olej, citronan draselný, hydrogenfosforečnan hořečnatý, citronan sodný, chlorid draselný, kyselina L-askorbová, emulgátor (sójový lecitin), chlorid cholinu, aroma (vanilin), síran železnatý, inositol, chlorid hořečnatý, L-askorban sodný, síran zinečnatý, antioxidant (askorbylpalmitát), D-pantothenát vápenatý, DL-alfa-tokoferyl acetát, mléčné aroma, nikotinamid, riboflavin, retinylpalmitát, cholekalciferol, pyridoxin hydrochlorid, thiamin hydrochlorid, jodid draselný, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), fytomenadion, D-biotin, kyanokobalamin.
Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny.

Informace pro alergiky: obsahuje mléko, sóju, rybí produkty.

Zkuste také další produkty značky Nutrilon, které naleznete v kategoriích Matka a dítě, Dětská výživa a nápoje a Batolecí mléka (3). Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Batolecí mléka (3).

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN8595002109964
ZnačkaNutrilon
Věk12 - 24 měs.
Vlastnosti  Bez palmového oleje
Forma  Mléko  Prášek
Pro  Pro batolata
Velikost balení6 x 800 g
Originální názevNUTRILON Advanced 3 Vanilla 6x800g
Dodavatel na trhDanone a.s.
Země původuČeská Republika