Vitammy SILIKO Sonický obličejový kartáček, pudrově růžový

Pomocí sonického kartáčku na obličej vyčistíte pleť od prachu, nečistot a mazu …

Zobrazit více

Pomocí sonického kartáčku na obličej vyčistíte pleť od prachu, nečistot a mazu dvakrát účinněji než při mytí obličeje. Sonický kartáček na obličej VITAMMY SILIKO je určen pro všechny typy pleti.

Můžete mít v pondělí 6. 5.  více info
Skladem u dodavatele
V Pilulka Boxu již v úterý 7. 5. od 15:30
Pilulka Expresem již v pondělí 6. 5. od 13:00
529 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Čistá pleť ráno i večer

VITAMMY SILIKO je určena pro všechny typy pleti. Sonický kartáček na obličej má dva programy - Ráno a Večer. Díky 18 000 pohybům za minutu a funkci hloubkového čištění pleti a pórů vyčistí pleť od kosmetických zbytků a nečistot.
Vitammy Siliko je hygieničtější než jen mytí. Kartáček dokonale odstraňuje exfoliovanou epidermu, jemně masíruje, zpevňuje a podporuje mikrocirkulaci. Také pro nanášení kosmetiky. Sonický kartáček Siliko využijete i na nanášení kosmetiky, protože pomáhá k efektivnějšímu vstřebávání živin obsažených v maskách, krémech či sérech.

Výhody sonického kartáčku VITAMMY SILIKO:

  • čistí ohřevem
  • odstraňuje odumřelou epidermu
  • masíruje, zpevňuje, podporuje mikrocirkulaci, zeštíhluje
  • podporuje vstřebávání živin obsažených v kosmetice

Jak používat sonický kartáček na obličej?

Před použitím kartáčku odstraňte make-up. Navlhčete si tvář teplou vodou (cca 35°C) nebo oblíbeným čistícím prostředkem na obličej. Vyberte režim a ošetřujte. Zapněte kartáček výběrem provozního režimu, který je pro vás vhodný.
Pečujte čelo, bradu a okolí očí krouživými pohyby. Čistěte tváře a kontury obličeje od středu směrem ven a nos a nosoretní rýhy vertikálními pohyby zdola nahoru. To usnadňuje odstranění odumřelých kožních buněk a nečistot. Po ošetření použijte kosmetiku. Po ošetření kartáček vypněte, opláchněte pod tekoucí vodou a osušte čistým ručníkem nebo nechte uschnout. Opláchněte a osušte si obličej a poté použijte produkty péče o pleť, které jsou pro vás vhodné. Silikonový kartáček na obličej Vitammy Siliko pomáhá při každodenním čištění obličeje.

Vyzkoušejte také ostatní výrobky značky Vitammy, které uvidíte v kategoriích Dárky pro sestru a kamarádku, Přístroje na čištění pleti a Elektro. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Přístroje na čištění pleti.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

Upozornění:
Upozornění: Z hygienických důvodů zboží nelze vrátit, a to ani ve lhůtě 14 dnů od zakoupení.
EAN5901793647326
ZnačkaVitammy
Originální názevVITAMMY SILIKO Sonický obličejový kartáček, pudrově růžový