Institut Esthederm Intensive Pro-Collagen+ serum - sérum pro pro podporu tvorby kolagenu v pleti 30 ml

Svěží sérum s texturou „kolagenového gelu“ Intensive Pro-Collagen+ posiluje …

Zobrazit více

Svěží sérum s texturou „kolagenového gelu“ Intensive Pro-Collagen+ posiluje mechanismy biologického zpevňování kontur obličeje. Objem pleti je obnovený a architektura obličeje harmoničtější. Gel se snadno roztírá a poskytuje okamžitý vyhlazující účinek bez pocitu lepkavosti.

Můžete mít v pátek 17. 5.  více info
Skladem u dodavatele
V Pilulka Boxu již v pátek 17. 5. od 15:30
Pilulka Expresem již v pátek 17. 5. od 09:00
2 790 Kč
Cena za 10 ml: 930,00 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Dermatologicky testováno Dermatologicky testováno

Průlomová řada Intensive Pro-Collagen+ okamžitě působí jako účinná korekce všech známek ochabování pleti, proti ztrátě její pevnosti a pružnosti a zlepšuje její strukturu ve všech vrstvách.

Oddělení výzkumu Institutu Esthederm vyvinulo nové inovativní ekobiologické řešení, které je schopno působit na přirozené mechanismy zpevnění pokožky. Tyto účinné látky působí na různé vrstvy pokožky – epidermis (svrchní vrstvu), dermálně-epidermální spojení a dermis (spodní vrstvu) – a zaměřují se na pět základních typů kolagenu, které zaručují její pevnost a soudržnost a zpevnění její struktury.

Kolageny:

  • Kolageny typu XVII zlepšuje kvalitu pokožky a významně přispívá k její celkové struktuře, díky podpoře soudržnosti mezi její spodní (dermis) a svrchní vrstvou (epidermis), zvyšuje odolnost pokožky a přispívá ke kvalitě její obnovy
  • Kolageny typu IV a VII posilují soudržnost dermis a epidermis a poskytují příznivé prostředí pro výměnu buněk mezi nimi. Navíc zlepšují odolnost pokožky vůči fyziologickým změnám souvisejícím s věkem
  • Kolageny typu I a III zajišťují hustotu pokožky. Tyto typy kolagenu spolu s určitými proteiny zvětšují objem dermis, čímž napínají a vyhlazují povrch pleti

Stimulováním syntézy těchto pěti typů kolagenu, které se přirozeně se vyskytující v pokožce, účinné biomimetické látky – 3 biomimetické peptidy a Xylóza (rostlinný cukr) - vybrané pro technologii PRO-COLL+, podporují udržení a strukturu každé vrstvy pokožky. Zlepšuje se pevnost a architektura pleti a její povrch je hladší.

Patentovaná technologie CELLULAR WATER plně kontroluje mládí pokožky díky účinnému boji proti volným radikálům a podílu na dobře fungujícím energetickém metabolismu. Vytváří optimální, přirozené prostředí pro kožní buňky, tedy i pro naplno a správně fungující pokožku.

Určeno pro

Všechny typy pleti se známkami stárnutí, ztrátou plnosti a ochablými konturami.

Výsledky

Viditelně plnější, hladší a mladší vzhled pleti, obnovený objem a harmoničtější architektura obličeje.

Hlavní benefity:

  • Svěží gelová textura s hedvábným pocitem
  • Viditelně plnější, hladší a mladší vzhled pleti a účinná remodelace za pouhé dva měsíce
  • Podporuje tvorbu kolagenu ve všech vrstvách pokožky v souladu s přirozenými mechanismy pleti
  • Liftingová ekobiologická inovace
  • Krásná jemná vůně šeříku

Použití

Aplikujte ráno a večer na obličej a krk.

Složení

Aqua/water/eau*, butylene glycol, propanediol, glycerin, pentylene glycol, xylose, acetyl tetrapeptide-9, palmitoyl tripeptide-1, palmitoyl tetrapeptide-7, hexapeptide-9, chondrus crispus extract, sodium chloride, caprylyl/capryl glucoside, mannitol, xanthan gum, propylene glycol, carbomer, sodium lactate, fragrance (parfum), polysorbate 20, lactic acid, carnosine, disodium adenosine triphosphate, laminaria digitata extract. [es2009].

*cellular water (aqua/disodium adenosine triphosphate/carnosine/mineral salts).

Vyzkoušejte také ostatní produkty značky Institut Esthederm, které uvidíte v kategoriích Kosmetika, Péče o pleť a Dermokosmetika. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Pleťová séra.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN3461020002059
ZnačkaInstitut Esthederm
Velikost balení30 ml
Cesta podání  Dermálně - na pokožku
Forma  Sérum
Vlastnosti  Dermatologicky testováno  Hydratační  Zklidňující
Typy pleti  Citlivá pleť  Normální pleť
Země původu  Francie
Péče o pleť  Denní
Originální názevESTHEDERM Intensive Pro-Collagen+ serum 30ml