Rituals Ayurveda Sprchová pěna 200 ml

Jednoduše vymačkejte malé množství do ruky a sledujte, jak se gel promění v …

Zobrazit více

Jednoduše vymačkejte malé množství do ruky a sledujte, jak se gel promění v bohatou a luxusní pěnu. Obohacený starodávnými ajurvédskými přísadami, jako je indická růže a olej ze sladkých mandlí, zanechává pokožku hedvábně hebkou a vyživovanou.

Můžete mít dnes  více info
2ks skladem
V Pilulka Boxu již dnes od 21:00
Pilulka Expresem již dnes od 17:00
329 Kč
Cena za 10 ml: 16,45 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Nakupujte společně
Rituals Ayurveda Sprchová pěna 200 ml
+ Curaprox Dětský kartáček CS kids 4-12 let 3 ks
658 Kč
Rituals Ayurveda Sprchová pěna 200 ml
plusRituals Homme sprchová pěna 200 ml
Rituals Ayurveda Sprchová pěna 200 ml
+ Rituals Homme sprchová pěna 200 ml
638 Kč

Jednoduše vymačkejte malé množství do ruky a sledujte, jak se gel promění v bohatou a luxusní pěnu. Obohacený starodávnými ajurvédskými přísadami, jako je indická růže a olej ze sladkých mandlí, zanechává pokožku hedvábně hebkou a vyživovanou. Zažijte skutečně harmonizující zážitek kombinací sprchového gelu s dalšími výrobky ze stejné řady.

Ingredience:

  • Indická růže: Růže je symbolem čistoty a lásky a její jemná, sladká vůně Vám dodá pozitivní energii. Je hojně využívána pro své zvláčňující a vyživující vlastnosti a pokožce dodává mladistvý vzhled
  • Sladký mandlový olej: Mandlový olej je bohatý na proteiny a vitamíny, díky nimž bude vaše pokožka vždy jemná, hebká a dostatečně vyživená. Podporuje také regeneraci pokožky, chrání ji a zlepšuje její elasticitu

Použití

Vmasírujte do vlhké pokožky a užijte si bohatou pěnu, která vznikne při kontaktu gelu s pokožkou.

Upozornění

Nádoba je pod tlakem: Při zahřátí může prasknout. Vyvarujte se stříkání do očí. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Kouření zakázáno. Nepropichujte ani nespalujte, ani po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotám nad 50°C. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Složení

Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Isopentane, Sorbitol, Isopropyl Palmitate, Parfum/Fragrance, Isobutane, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Rosa Damascena Flower Oil, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Coumarin, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Benzyl Benzoate.

Vyzkoušejte také ostatní produkty značky Rituals, které naleznete v kategoriích Kosmetika, Sprchové gely a Koupel. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Sprchové gely.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN8719134063813
ZnačkaRituals
Produktová řadaRituals Ayurveda
Forma  Gel
Pro  Pro dospělé
Vlastnosti  Hydratační
Typy pleti  Všechny typy pleti
Velikost balení200 ml
Originální názevRITUALS AYURVEDA FOAMING SHOWER GEL 200ml