Nutrilon Advanced 1 Good Night počáteční kojenecká mléka 6 x 800 g

Kojenecká mléko v prášku má patentované složení a výživově kompletní …

Zobrazit více

Kojenecká mléko v prášku má patentované složení a výživově kompletní recepturu, bez palmového oleje.

Můžete mít ve čtvrtek 9. 5.  více info
Skladem u dodavatele
V Pilulka Boxu již ve čtvrtek 9. 5. od 13:00
Pilulka Expresem již ve čtvrtek 9. 5. od 09:00
2 999 Kč
Cena za 100 g: 62,48 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Obsahuje DHA jak požadují právní předpisy pro veškerou kojeneckou výživu. Laktóza je jediným zdrojem cukru. Počátek života vašeho děťátka je výjimečné období. Je krásné, občas nevyzpytatelné, ale především hektické. Musíte se starat o spoustu věcí, a proto je důležité mít se na koho obrátit. Nutrilon je tu pro vás. Věnuje se odkrývání tajemství mateřského mléka, nejlepší výživy pro imunitu dětí. Značka předává svoje poznatky, abyste si mohla být jistá výživou vašich nejmenších.

Složení

Laktóza (z mléka), sušené odtučněné mléko, rostlinné oleje (palmový, řepkový, kokosový, slunečnicový, olej z mikrobiologických zdrojů), škrob (z brambor), galaktooligosacha­ridy (z mléka) 8,5 %, fruktooligosacha­ridy 0,6 %, uhličitan vápenatý, rybí olej, hydrochlorid L-cysteinu, chlorid cholinu, kyselina L-askorbová, taurin, citronan trisodný, emulgátor (sojový lecitin), L-askorban sodný, fosforečnan vápenatý, síran železnatý, DL-α-tokoferyl acetát, inositol, sodná sůl uridin 5‘-monofosfátu, cytidin 5‘-monofosfát, síran zinečnatý, adenosin 5‘-monofosfát, sodná sůl inosin 5‘-monofosfátu, nikotinamid, sodná sůl guanosin 5‘-monofosfátu, D-pantothenát vápenatý, kyselina pteroylmonoglu­tamová (kyselina listová), síran měďnatý, retinyl palmitát, DL-α-tokoferol, D-biotin, kyanokobalamin, thiamin hydrochlorid, cholekalciferol, L-karnitin, pyridoxin hydrochlorid, síran manganatý, jodid draselný, fytomenadion, seleničitan sodný, riboflavin.Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny.

Zkuste také další výrobky značky Nutrilon, které uvidíte v kategoriích Počáteční kojenecká mléka (1), Matka a dítě a Dětská výživa a nápoje. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Počáteční kojenecká mléka (1).

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN8595002110069
ZnačkaNutrilon
Velikost balení6 x 800 g
Věk0 - 6 měs.
Vlastnosti  Bez palmového oleje
Originální názevNUTRILON Advanced 1 Good Night 6x800g
Dodavatel na trhDanone a.s.
Země původuIrsko