Princess Lis na citrusy 201853

Pomocí elektrického lisu dodáte svému tělu každý den potřebnou dávku vitamínů …

Zobrazit více

Pomocí elektrického lisu dodáte svému tělu každý den potřebnou dávku vitamínů a pochutnáte si na čerstvé šťávě z citrusů podle vlastního výběru a chuti. Lis na citrusy nerezový, s pákovým lisem, příkon 160 W, otáčky 120 rpm, 1 kužel pro všechny druhy citrusů, nerezový filtr dužiny, obousměrná rotace, jednoduché čištění, přímé servírování, díly vhodné do myčky.

Můžete mít dnes  více info
1ks skladem
V Pilulka Boxu již dnes od 17:00
Pilulka Expresem již dnes od 13:00
1 990 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Nakupujte společně
Princess Lis na citrusy 201853
+ VivaPharm Keratinová vlasová maska 600 ml
2 209 Kč
Princess Lis na citrusy 201853
+ Alavis 5, 90 tablet
2 779 Kč

Elektrický lis na citrusy s obousměrnou rotací Princess 201853 v elegantní matné černé barvě s tichým výkonným motorem 160 W. Lis má silné pákové rameno z litého hliníku. Odšťavňování je díky němu hračka. Plody vymačkáte bez námahy a použití síly až do poslední kapky. Z pomeranče i citrónu vytěžíte úplné maximum. Výhodou je přímé servírování šťávy bez nutnosti ji přelévat, nateče přímo do vámi vybrané nádoby. Pro všechny velikosti a druhy citrusů se používá jeden kužel a nerezový filtr, který zachytí dužinu. Pokud již máte sklenici plnou, pomocí odkapávací zarážky zastavíte průtok šťávy. Čištění lisu je velmi jednoduché, všechny odnímatelné části lze mýt v myčce na nádobí.

Zkuste také ostatní výrobky značky Princess, které uvidíte v kategoriích Péče o domácnost, Elektro a Lisy na citrusy. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Lisy na citrusy.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN8713016083074
ZnačkaPrincess
Originální názevPrincess 201853