Lelo Vyhřívaný masážní přístroj Zalo Sweet Magic Courage

Masážní stroj Sweet Magic Courage můžete zahřát na libovolnou teplotu …

Zobrazit více

Masážní stroj Sweet Magic Courage můžete zahřát na libovolnou teplotu stisknutím tlačítka. Pak už jen zasunete a najdete svou oblíbenou cestu k vyvrcholení. Překvapivě tichý motor nabízí až 8 vibračních režimů, díky kterým cesta k orgasmu nikdy neomrzí.

Můžete mít v pondělí 6. 5.  více info
1ks skladem
V Pilulka Boxu již v pondělí 6. 5. od 15:30
Pilulka Expresem již v pondělí 6. 5. od 09:00
2 290 Kč2 190 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Nakupujte společně
Ušetříte 100 Kč
Lelo Vyhřívaný masážní přístroj Zalo Sweet Magic Courage
+ Pretty Love Vibrátor Snappy
2 689 Kč2 589 Kč
Ušetříte 100 Kč
Lelo Vyhřívaný masážní přístroj Zalo Sweet Magic Courage
+ Durex Intimní masážní gel 2v1 Ylang Ylang 200 ml
2 509 Kč2 409 Kč

Otevřete dveře do světa kouzel a nejneobvyklejších, erotických zážitků, o kterých jste dosud mohli slyšet jen legendy. Dopřejte si tuto fantastickou kouzelnou hůlku Zalo USA. Jeho vrcholem je super měkká, flexibilní hlava, která se ohýbá o 360 stupňů, aby dokonale objala křivku bodu G, nejcitlivější erotogenní zóny v těle.

Hbitá hůlka je navíc extrémně štíhlá a šikovná a díky brilantnímu zúžení uprostřed se dobře drží v ruce a ještě lépe vás provede všemi zákoutími vašeho těla. Tato smyslnost byla umocněna skvělými technologickými řešeními!

Masážní stroj Sweet Magic Courage můžete zahřát na libovolnou teplotu stisknutím tlačítka. Pak už jen zasunete a najdete svou oblíbenou cestu k vyvrcholení: nejkratší nebo nejvíce klikatou. Překvapivě tichý motor nabízí až 8 vibračních režimů, díky kterým cesta k orgasmu nikdy neomrzí.

Vlnovitě tvarované výstupky vás dále stimulují pokaždé, když tuto vibrační hůlku zasunete a vytáhnete. Potah z ultra měkkého silikonového materiálu Softek™ je zárukou nejen pohodlné hry, ale také maximální bezpečnosti. Tento neporézní materiál stačí umýt v teplé vodě s antibakteriálním mýdlem nebo pomocí speciálního spreje udržet masér v dokonalé hygienické čistotě.

Decentní, fialová barva a pohádkové povrchové úpravy s krystalem Swarovski v hlavní roli dělají ze ZALO Sweet Magic Courage spíše doplněk pohádkové princezny než hračku pro milovníka decentních orgasmů. Ale počkejte, mohou to být vaše dvě inkarnace, které se skvěle doplňují!

PS: Pamatujte, že princeznou může být kdokoli - bez ohledu na pohlaví! Ztratila hračka své magické schopnosti? Připojte jej k USB kabelu jen na jednu hodinu a další 2-4 si budete moci užívat jeho sílu a kreativitu. Jednoduché, že? Díky elegantnímu balení je hůlka ideální jako dárek!

Erotické pomůcky jsou nejen zdrojem radosti, ale mají také pozitivní vliv na zdraví. Podporují prozkoumávání vlastního těla, což může vést ke zlepšení sexuálního zdraví a zvýšení intimní spokojenosti. Navíc mohou pomoci snižovat stres, zlepšit spánek a posílit intimní svaly, což přispívá k celkové fyzické i psychické spokojenosti.

Zkuste také ostatní výrobky značky Lelo, které jsou v kategoriích Masážní vibrátory, Erotika a Vibrátory. Výrobek je ve slevě 4 %. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Luxusní vibrátory.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

Upozornění:
Upozornění: Z hygienických důvodů zboží nelze vrátit, a to ani ve lhůtě 14 dnů od zakoupení.
EAN600231886956
ZnačkaLelo
Pro  Pro dospělé
Vlastnosti  Voděodolné
Barva  Fialová
Materiál  Silikon
Určení  Unisex
Speciální vlastnosti  Funkce ohřevu  Očko na uchycení
Délka v cm20.6 cm
Průměr v cm34 - 38 mm
Použitelná délka v cm11 cm
Originální názevErotica-RECKITT