Fazole mungo v BIO kvalitě lze konzumovat jako přílohu. Můžete je ale také přidat do nejrůznějších rizot, polévek či karbanátků.
Skladem více než 5 kusů Zítra odešleme, u vás pozítří (S přepravcem PPL o den dříve)
Fazole mungo Allnature v BIO kvalitě jsou zdravou a chutnou surovinou. Jsou výborným zdrojem bílkovin, vitamínů skupiny B a minerální látek, a to především hořčíku, vápníku a draslíku. Fazole mungo pochází z Indie a setkáme se s nimi především v indické a čínské kuchyni. Pokud byste si chtěli připravit ještě zdravější verzi, je vhodné je nechat naklíčit. Fazole mungo mají olivově zelenou barvu a specifickou vůni.
Fazole předem namočte na cca 2-3 hodiny. Důkladně propláchněte, vložte do hrnce se studenou vodou a přiveďte k varu. Vařte zhruba 25 minut, dokud nezměknou. Fazole mungo solte až po uvaření, předejdete tak jejich ztvrdnutí.
Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů.
Fazole mungo.
Energetická hodnota |
1315 kJ/314 kcal |
Tuky |
1,2 g |
Sacharidy |
42 g |
Bílkoviny |
24 g |
Sůl |
0,04 g |
500 g
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.