Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso.
Skladem více než 5 kusů Pozítří odešleme, u vás v úterý 14. 5.
Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích.
Rýže 34 %, voda, Sójové boby 26 %, jedlá mořská sůl, sirup z batátů, alkohol 2 %, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).
Alergeny: sója.
K přípravě miso polévek. Přiveďte k varu zeleninový vývar, přidejte zeleninu nebo mořské řasy a několik minut povařte. Přidejte 4 lžičky miso. Již nevařte.
Balení obsahuje 400 gramů.
Skladujte v uzavřeném obalu na suchém a chladném místě. Po otevření dobře uzavřete a skladujte v chladničce.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.