Kulinářská specialita z mandlí je alternativou kravské a sójové smetany.
Skladem více než 5 kusů Pozítří odešleme, u vás v úterý 28. 5. (S přepravcem PPL o den dříve)
Při výrobě jsou používány ty nejkvalitnější španělské mandle, které jsou následně za studena lisovány, čímž se odtuční a vznikne mandlový prášek. Ten se dle potřeby smíchává s vodou. Můžete ji přidat do omáček, polévek, těstovin či zeleniny, do moučníků nebo čaje.
Voda, mandle* (7 %), slunečnicový olej, agávový sirup*, stabilizátor (xantan, arabská guma), emulgátor (slunečnicový lecitin), mořská sůl, přírodní aroma. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Polévky - přidejte alternativu smetany do vaší oblíbené polévky, její chuť bude díky ní plná a jemnější zároveň. Omáčky - mandlová alternativa smetany může být i základem smetanových omáček. Dezerty - pří výrobě zmrzliny nebo třeba italské speciality panna cotta zkuste použít místo mléčné smetanu tu mandlovou, chuť dezertů zůstane stejně výborná jako předtím. Zapékání - smetana mandlová funguje při zapékání brambor nebo těstovin stejně dobře jako ta běžná mléčná. Nápoje - káva nebo smoothie, obojí lze zjemnit touto smetanou. Dresinky - pokud je váš dresink příliš hustý, lze ho naředit alternativou smetany.
Alergen: skořápkové plody
K přímému použití i k vaření.
Balení obsahuje 200 ml.
Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 5 dnů.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.