Kosmetika

Fc Pureceutical čisticí pěna 125 ml

Značka: FC
5.0

Dopřejte si tu nejlepší péči pomocí intenzivní hloubkové čisticí pěny na tvář, krk a dekolt. Pěna zajišťuje efektivní peeling pleti a čistění pórů.

NAVÍC Fc Hyaluroceutical 10 kapslí Při nákupu vybraných produktů značky FC získáte NAVÍC FC Hyaluroceutical 10 kapslí za 0,01 Kč. Akce platí do 19. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
449
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Fc Pureceutical čisticí pěna 125 ml

50053815

Úvod

Pureceutical Intenzivní hloubková čistící pěna na tvář, krk a dekolt

Přípravek PURECEUTICAL Intenzivní hloubková čístící pěna na tvář, krk a dekolt je vysoce efektivním povrchovým peelingem a čističem pórů. Je výborným pomocníkem při uvolňování a odstraňování stárnoucích buněk, mastnoty a nečistot, navíc je pěna obohacená i o účinnou látku, která hraje důležitou úlohu při prevenci tvorby vrásek. Obsahuje i AHA kyseliny, jejichž pozitivní účinek na pokožku je známý hlavně tím, že zbavuje pokožku zrohovatělých buněk. 
Přípravek je vhodný pro muže i ženy.

Použití a dávkovaní:
Odstraňte víčko z přípravku. Jemným stlačením dávkovače vytlačte potřebné množství pěny. PURECEUTICAL Intenzivní hloubkovou čistící pěnu na tvář, krk a dekolt používejte dvakrát denně ráno a večer. Přípravek krouživým pohybem vmasírujte do vlhké pokožky, čímž pěně umožníte, aby se dostala až do vnitra pokožky. Následně po aplikaci si tvář opláchněte vlažnou vodou a jemně osušte.


Upozornění:

Výrobky jsou velmi dobře snášeny a používají se na všechny typy pleti. Přesto se pro jejich vysokou účinnost doporučuje přípravek před použitím otestovat na kousku pokožky. Otestujte reakci pokožky nanesením přípravku na malou část ošetřené oblasti a před úplným nanesením počkejte 24 hodin. Pokud pocítíte podráždění nebo zvýšenou citlivost, přestaňte přípravek používat. Zabraňte styku s očima. Pokud se výrobek dostane do očí, vypláchněte je důkladně vodou a jemně osušte.

Pouze na vnější použití. Skladujte při teplotě do 30 ºC.


Balení:
Čistící pěna 125ml

Zdroj: www.f-cosmeceuticals.cz/cz


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.