Kosmetika

Dr.Hauschka Zklidňující maska 30 ml

Dr.Hauschka Zklidňující maska chrání a posiluje stresovanou pokožku. Díky masce se pocit napětí stane minulostí a pokožka nabude odpočinutého vzhledu.

665
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Dr.Hauschka Zklidňující maska 30 ml

50075994

Úvod

Dr.Hauschka Zklidňující maska chrání a posiluje stresovanou pokožku. Hydratační složky z kdoulových semínek a vilínová voda pomáhají pokožce uchovávat svou vlhkost. Výtažky z úročníku přispívají ke zklidnění podrážděné a začervenalé pleti. Rostlinné oleje z bambuckého másla, z makadamia a kokosových ořechů zajišťují intenzivní péči. Díky masce se pocit napětí stane minulostí a pokožka nabude odpočinutého a zároveň jasného a rovnoměrného vzhledu.

Výsledek:

  • hydratuje, chrání a posiluje stresovanou pokožku
  • pomáhá zmírnit zarudnutí a napětí pokožky
  • nádherně zklidňuje podrážděnou pokožku
  • navrací pleti jasný a zářivý vzhled
  • ideální pro citlivou pleť

Složení

Výtažky z vilínu, kdouloně, úročníku, heřmánku, kontryhelu a pohanky, jojobový a makadamový olej, glycerin a bambucké máslo.


Použití

Po čistění pleti s Dr.Hauschka Pleťovým čistícím krémem nebo Dr.Hauschka Pleťovým čistícím mlékem a tonizování pomocí Dr.Hauschka Pleťového Tonika naneste na obličej (včetně očních partií), krk a dekolt. Po 20 minutách odejměte zbytky přípravku teplým vlhkým ručníčkem. Nejlepších výsledků dosáhnete používáním masky 1-2 x týdně.


O značce

Značka Dr.Hauschka byla založena v roce 1967 Rudolfem Hauschkou, který při vývoji kosmetických přípravků zúročil své poznatky z homeopatie. Výrobky Dr.Hauschka obsahují především pečlivě vybrané výtažky z bylin pěstovaných v takzvaných biodynamických zahradách. Značka Dr.Hauschka zaručeně zaujme všechny, kteří mají blízko k antroposofické medicíně, upřednostňují kvalitní přírodní kosmetiku za příznivé ceny a chtějí osobně vyzkoušet účinky produktů biodynamického zemědělství.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.