Kosmetika

Dr.Hauschka Tělové mléko Kdoule 145 ml

Lehká, hydratační a svěží emulze s výtažky z kdoule, trnky a šalvěje. Dr.Hauschka Tělové mléko Kdoule vypíná pokožku a působí preventivně proti vysoušení.

515
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Dr.Hauschka Tělové mléko Kdoule 145 ml

50055193

Úvod

Lehká, hydratační a svěží emulze s výtažky z kdoule, trnky, šalvěje a kyseliny křemičité. Dr.Hauschka Tělové mléko Kdoule vypíná pokožku, zlepšuje její elasticitu a působí preventivně proti vysoušení. Zároveň zanechá pokožku hladkou a jemnou. Vybrané rostlinné oleje z jojoby a olivovníku vyhlazují a pěstí zároveň. Pro svůj chladivý účinek je kdoulové tělové mléko obzvlášť oblíbené v létě nebo také po depilaci, kdy zklidňuje podrážděnou pokožku. Rychle se vstřebává, takže se můžete ihned obléknout.

Výsledek:

  • reguluje vlhkost v pokožce
  • osvěžuje, vypíná a pečuje
  • zklidňuje podrážděnou pokožku
  • přispívá k ochraně pokožky
  • s příjemně svěží vůní

Složení

Mléko je obohacené o výtažky z kdoule, šalvěje, trnky, olivový olej a jojobový olej.


Použití

Přiměřené množství mléka rozetřete do čisté pokožky.


O značce

Značka Dr.Hauschka byla založena v roce 1967 Rudolfem Hauschkou, který při vývoji kosmetických přípravků zúročil své poznatky z homeopatie. Výrobky Dr.Hauschka obsahují především pečlivě vybrané výtažky z bylin pěstovaných v takzvaných biodynamických zahradách. Značka Dr.Hauschka zaručeně zaujme všechny, kteří mají blízko k antroposofické medicíně, upřednostňují kvalitní přírodní kosmetiku za příznivé ceny a chtějí osobně vyzkoušet účinky produktů biodynamického zemědělství.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.