Kosmetika

Dr.Hauschka Tónovací fluid 18 ml

Dr.Hauschka Tónovací fluid přirozeně oživuje vzhled pleti a vyrovnává drobné nedokonalosti, aniž by zbytečně maskoval pokožku. Lze použít místo make-upu.

449
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Dr.Hauschka Tónovací fluid 18 ml

50048911

Úvod

Dr.Hauschka Tónovací fluid přirozeně oživuje vzhled pleti a vyrovnává drobné nedokonalosti. Transparentní barevná přísada zajišťuje čerstvý vzhled, aniž by zbytečně maskovala pokožku. Obsažený olivový olej, výtažky z úročníku a vilínu společně pleť chrání a vyživují. Přípravek je vhodný pro každý projev pleti, vyjma pleti s výraznými pigmentovými skvrnami, šupinkami a při akutních projevech akné.

Výsledek:

  • přirozeně oživuje vzhled pokožky
  • vyrovnává a zjemňuje nepravidelnosti pleti
  • zajišťuje individuální tónování
  • dokonale pěstí a chrání 
  • lze použít místo make-upu

Složení

Obsahuje výtažky z vilínu, úročníku a olivový olej.


Použití

Před použitím lahvičku protřepte. Smíchejte několik kapek fluidu s denním krémem Dr.Hauschka dle Vaší volby v dlani. Intenzitu odstínu určujete dle Vašich požadavků. Naneste stejnoměrně na obličej a krk. Jemně přepudrujte sypkým pudrem.


O značce

Značka Dr.Hauschka byla založena v roce 1967 Rudolfem Hauschkou, který při vývoji kosmetických přípravků zúročil své poznatky z homeopatie. Výrobky Dr.Hauschka obsahují především pečlivě vybrané výtažky z bylin pěstovaných v takzvaných biodynamických zahradách. Značka Dr.Hauschka zaručeně zaujme všechny, kteří mají blízko k antroposofické medicíně, upřednostňují kvalitní přírodní kosmetiku za příznivé ceny a chtějí osobně vyzkoušet účinky produktů biodynamického zemědělství.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.