Doplněk stravy

Unilakt se skořicí a řasou chlorella sypká směs 250 g

Značka: UNILAKT

Unilakt sypká směs s probiotiky, chlorelou a skořicí, které podporují dobré trávení. Chlorela napomáhá pročištění organizmu a podporuje vitalitu a energii.

489

Cena za 100 g: 163,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Unilakt se skořicí a řasou chlorella sypká směs 250 g

50124602

Úvod

Doplněk stravy s probiotiky, chlorelou a skořicí pro dobré trávení. Unilakt sypká směs obsahuje skořici, která podporuje normální trávení a činnost střev, a navíc dodává přípravku příjemnou chuť a vůni. Obsažená chlorela napomáhá pročištění organizmu a podporuje vitalitu a energii. Přípravek Unilakt se skořicí a řasou chlorella doporučujeme všem, kteří potřebují upravit trávení a zažívání, při nedostatečné nebo nekvalitní výživě či při redukčních dietách.

Hlavní vlastnosti:

  • chlorela podporuje energii a vitalitu
  • chlorela napomáhá trávení a pročištění organizmu
  • skořice podporuje trávení a normální činnost střev
  • ve formě sypké směsi pro komfortní užívání
  • příjemná skořicová chuť

Dávkování

Při dlouhodobém užívání: 1x denně 10 g; jako doplněk při redukčních dietách: 2x denně 10 g před jídlem. 2 kávové lžičky (10 g) UniLakt® skořice rozmíchejte ve 100 ml vody či mléka a důkladně zapijte. Můžete rovněž konzumovat v jogurtu, tvarohu, různých mléčných kaších, přesnídávkách či smoothie. Nezapomeňte však na pitný režim – jednotlivé dávky nutno zapít nejméně 250 ml tekutiny.


Složení

Jablečná vláknina jemná a hrubá, zpevňující látka: mikrokrystalická celulóza; kukuřičná vláknina, sladidlo: sorbitol; sušená zelená řasa chlorella, skořice (Cinnamomum zeylanicum), inulin, protispékavá látka: stearan hořečnatý; vitamin C (kyselina askorbová), probiotická kultura (Enterococcus faecium).


Upozornění

Doplněk stravy se sladidly. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti do 3 let. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Spotřebujte nejlépe do 3 měsíců po prvním otevření. Vždy dodržet doporučený způsob přípravy před užitím! Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.